Η Ζιζέλ Μπούντχεν στα 41 της αποκάλυψε ότι στα 22 είχε πιάσει πάτο

Αισθάνεται καλύτερα ως 40άρα και της φαίνεται! Η Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για τη βρετανική «Vogue», δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι έκλεισε τα 41 νιώθει ότι βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημά της.

«Νομίζω ότι νιώθω καλύτερα στα 40 από ό,τι στα 20 μου, όχι μόνο σωματικά, γιατί όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει μετά τα 40 κι εγώ αισθάνομαι ότι τώρα μόλις ξεκινάω. Φαινομενικά, έδειχνα ότι τα είχα όλα και ήμουν μόλις 22 ετών. Εσωτερικά, όμως, ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο. Ξεκινούσα τη μέρα μου με mocha frappuccino με κρέμα γάλακτος και τρία τσιγάρα, και μετά έπινα ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Φαντάσου τι γινόταν στο μυαλό μου» αποκάλυψε η διάσημη Βραζιλιάνα, αποκαλύπτοντας ότι υπέφερε από κρίσεις πανικού και στρες. Κάποια στιγμή πείστηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν ομοιοπαθητικό, που την έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα αποτοξίνωσης από ζάχαρη, σιτηρά, γαλακτοκομικά, καφεΐνη, αλκοόλ και τσιγάρο. «Τον θυμάμαι να με ρωτάει: “Θέλεις να ζήσεις; Είναι τόσο απλό”» είπε η Ζιζέλ, αλλάζοντας έκτοτε lifestyle.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι η πιο τραυματική στιγμή στην καριέρα της ήταν στα 18 της, όταν της ζητήθηκε να φορέσει ένα πολύ αποκαλυπτικό ρούχο στην πασαρέλα του Alexander McQueen, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένη. «Ηταν από τις πιο τραυματικές στιγμές. Πήγα στο σόου και ρώτησα τι θα φορέσω. Ηξερα λίγα αγγλικά εκείνη την περίοδο, αλλά δεν καταλάβαινα τα μισά από όσα μου έλεγαν και υποκρινόμουν ότι καταλάβαινα» αναφέρει, λέγοντας πως, όταν της έδειξαν το σχεδόν topless ρούχο που έπρεπε να φορέσει, ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας πανικό στον make up artist. Σε ό,τι αφορά τη ζωή της σήμερα με τον Τομ Μπρέιντι, λέει ότι δεν είναι «παραμυθένια», όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι, αφού εκείνος είναι προσηλωμένος στην καριέρα του και εκείνη στη φροντίδα των παιδιών.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...