Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν είμαι η μαμά με τα ινσταγκραμικά ταπεράκια»

Η Ευγενία Δημητροπούλου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε στην κόρη της.

Συγκλονίζει η Καίτη Γαρμπή: «Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας»

«Πότε θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας;»

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στην Αττική τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Κάιτη Γαρμπή ξέσπασε μέσω μιας ανάρτησης.

Η γνωστή τραγουδίστρια βλέποντας να καίγονται δεκάδες στρέμματα δάσους έγραψε: «Οι δασικές πυρκαγιές οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ανθρώπινη απροσεξία και σε ένα πολύ μικρότερο στις αναφλέξεις από τη θερμότητα του ήλιου. Πληρώνουμε με αίμα τα λάθη μας, χάνονται άνθρωποι χάνονται ζώα χάνονται σπίτια χάνονται δάση, χάνεται η ψυχική μας υγεία και μετά από κάθε πυρκαγιά βουλιάζουμε στην κατάθλιψη και στην ανασφάλεια.

Τι θα γίνει; Εμείς ευθυνόμαστε για την κλιματική αλλαγή! Πότε θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας; Μένουμε ήσυχοι και ασφαλείς στο σπιτάκι μας και αν σήμερα καίγεται το σπίτι του διπλανού ουφ, πάλι τη γλυτώσαμε αλλά αύριο ποιός μας λέει πως δεν θα είναι το δικό μας; Απανθρακώνεται η Ελλάδα και φέτος από πυρκαγιές που δεν σβήνουν με τίποτα και το ξέραμε! Κάθε χρόνο το ξέρουμε και το περιμένουμε. Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν…»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα