Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Σάκης Ρουβάς: Η εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογραφία από τις διακοπές του

12/08/2026 - 09:40 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας στο πλευρό του την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Ο τραγουδιστής, γνωστός για την αγάπη του για τη φύση, τη θάλασσα και τις αθλητικές δραστηριότητες, μοιράστηκε αυτή τη φορά ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο από τις διακοπές του.

Σάκης Ρουβάς

Φορώντας τον απαραίτητο καταδυτικό εξοπλισμό, ο Σάκης Ρουβάς βούτηξε στον βυθό και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κάτω από το νερό.

«Lost beneath the surface», δηλαδή «Χαμένος κάτω από την επιφάνεια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, κρατώντας ωστόσο μυστική την τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε η κατάδυση.


Το φετινό καλοκαίρι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη απολαμβάνουν οικογενειακές αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ανάμεσα στους προορισμούς που έχουν ήδη επισκεφθεί βρίσκονται η Σίφνος, η Κρήτη και η Κύθνος.

Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Κάτια Ζυγούλη, στο οποίο οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. Η φωτογραφία είχε έρθει μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στον γάμο τους, με το ζευγάρι να επιλέγει για ακόμη μία φορά να μην απαντήσει με δηλώσεις, αλλά μέσα από τις κοινές του στιγμές.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.