Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ξεσήκωσαν τη Μύκονο το «κουνελάκι» Khloe Terae και η καουμπόισσα Εβίτα Χουντάλα

«Καταφύγιο» για «κουνελάκια» έχει γίνει η Μύκονος, αφού μετά την Ιταλίδα Asia Valente, η οποία έκανε άνω κάτω με τις σέξι εμφανίσεις της κοσμικές παραλίες και μοδάτα μαγαζιά, όπως το Cantera, άλλη μια καλλονή, η οποία γέμισε τις ανδρικές φαντασιώσεις μέσα από τις σελίδες του «Playboy», απολαμβάνει την πολυτέλεια στο νησί των ανέμων. Ο λόγος για την Καναδή σεξοβόμβα Khloe Terae με τους 3.400.000 followers στο Instagram.

Φ2 2022 06 17T105732.227

Εκείνη και δύο φίλες της bloggers αφήνονται στα χάδια του ήλιου αναδεικνύοντας τα σωματικά τους προσόντα! Η Khloe, η οποία από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων βομβαρδίζει τα social media με σέξι φωτογραφίες της διαφημίζοντας τη Μύκονο σε όλα τον κόσμο, αφού παίρνει το πρωινό της στο Cavo Tagoo, του δίνει και καταλαβαίνει στις βουτιές αποζημιώνοντας και με το παραπάνω όσους ψοφάνε για… οφθαλμόλουτρο!

287963772 1081964722397999 4304212317931747710 n copy

f3 copy

Η 29χρονη καλλονή επισκέπτεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το νησί των ανέμων, αποθεώνοντας το ελληνικό καλοκαίρι. Στη Μύκονο, όμως, δεν έχουν προσγειωθεί «πειρασμοί» μόνο από το εξωτερικό καθώς εγχώριες celebrities ανεβάζουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Μια από αυτές, η dj Ελενα Κώνστα, φορώντας σέξι μαγιό, φρόντισε να μας δείξει τους κοιλιακούς της, με την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα να μεταμορφώνεται σε… Εύα και να γεύεται το μήλο της αμαρτίας! Για να πούμε, όμως, την… αμαρτία μας, η Κώνστα έχει ανταγωνίστρια και δεν είναι άλλη από τη χορεύτρια και γυμνάστρια Εβίτα Χουντάλα, η οποία με ολίγη γουέστερν διάθεση μοίρασε εγκεφαλικά σε όσους είχαν την τύχη να την πετύχουν στις παραλίες του νησιού!

Τις μπαταρίες της γεμίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να έχει πιο εναλλακτική διάθεση και να προτιμά τα Κουφονήσια για το ριλάξ της. Είχε, όμως, το απαραίτητο σέξι mood ίσως για να μπει και πιο καλά στο πετσί του ρόλου της ως οικοδέσποινας του ερωτικού ριάλιτι «Love Island», το οποίο θα παρουσιάζει στον Σκάι.

f4 copy

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...