Ξεσήκωσαν τη Μύκονο το «κουνελάκι» Khloe Terae και η καουμπόισσα Εβίτα Χουντάλα

«Καταφύγιο» για «κουνελάκια» έχει γίνει η Μύκονος, αφού μετά την Ιταλίδα Asia Valente, η οποία έκανε άνω κάτω με τις σέξι εμφανίσεις της κοσμικές παραλίες και μοδάτα μαγαζιά, όπως το Cantera, άλλη μια καλλονή, η οποία γέμισε τις ανδρικές φαντασιώσεις μέσα από τις σελίδες του «Playboy», απολαμβάνει την πολυτέλεια στο νησί των ανέμων. Ο λόγος για την Καναδή σεξοβόμβα Khloe Terae με τους 3.400.000 followers στο Instagram.

Εκείνη και δύο φίλες της bloggers αφήνονται στα χάδια του ήλιου αναδεικνύοντας τα σωματικά τους προσόντα! Η Khloe, η οποία από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων βομβαρδίζει τα social media με σέξι φωτογραφίες της διαφημίζοντας τη Μύκονο σε όλα τον κόσμο, αφού παίρνει το πρωινό της στο Cavo Tagoo, του δίνει και καταλαβαίνει στις βουτιές αποζημιώνοντας και με το παραπάνω όσους ψοφάνε για… οφθαλμόλουτρο!

Η 29χρονη καλλονή επισκέπτεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το νησί των ανέμων, αποθεώνοντας το ελληνικό καλοκαίρι. Στη Μύκονο, όμως, δεν έχουν προσγειωθεί «πειρασμοί» μόνο από το εξωτερικό καθώς εγχώριες celebrities ανεβάζουν επικίνδυνα τη θερμοκρασία. Μια από αυτές, η dj Ελενα Κώνστα, φορώντας σέξι μαγιό, φρόντισε να μας δείξει τους κοιλιακούς της, με την πρώην σύντροφο του Λάμπρου Κωνσταντάρα να μεταμορφώνεται σε… Εύα και να γεύεται το μήλο της αμαρτίας! Για να πούμε, όμως, την… αμαρτία μας, η Κώνστα έχει ανταγωνίστρια και δεν είναι άλλη από τη χορεύτρια και γυμνάστρια Εβίτα Χουντάλα, η οποία με ολίγη γουέστερν διάθεση μοίρασε εγκεφαλικά σε όσους είχαν την τύχη να την πετύχουν στις παραλίες του νησιού!

Τις μπαταρίες της γεμίζει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να έχει πιο εναλλακτική διάθεση και να προτιμά τα Κουφονήσια για το ριλάξ της. Είχε, όμως, το απαραίτητο σέξι mood ίσως για να μπει και πιο καλά στο πετσί του ρόλου της ως οικοδέσποινας του ερωτικού ριάλιτι «Love Island», το οποίο θα παρουσιάζει στον Σκάι.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.