Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Γιάννης Μαγκλάρας: Ο «Δον» εστιάτορας των VIPs

Βρήκαμε τον διάσημο Μαγκλάρα της Καλαμπάκας που έχει γίνει με τα βιντεάκια του viral στο TikTok

Πώς γίνεται ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας να έχει γίνει viral όχι μόνο για τις σπεσιαλιτέ του; Στην περίπτωση του Γιάννη Μαγκλάρα, που έχει μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες στην περιοχή της Καλαμπάκας, όλα είναι πιθανά.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Μάλιστα, ο εστιάτορας που λατρεύουν οι επώνυμοι έχει αποκτήσει και ιταλική φινέτσα και σαρώνει ως… Dongiovanni1964 στο TikΤok, έχοντας αποκτήσει χάρη στα χιουμοριστικά του βίντεο χιλιάδες followers! Εκτός από το χιούμορ του και τη διάθεσή του να σκορπά γέλιο στα social media, ο Γιάννης Μαγκλάρας είναι talk of the town και για τη φιλανθρωπική του δράση, καθώς βοηθάει κόσμο που το έχει ανάγκη. Το εστιατόριό του είναι πόλος έλξης για ισχυρούς (όπως η επιχειρηματική οικογένεια Λάτση) και διάσημους, όπως οι Κούλλης Νικολάου και Αντρέας Γεωργίου!

magklaras09044
Με τη Μαριάννα Λάτση στο εστιατόριό του

Μάλιστα, η γνωριμία του με το τηλεοπτικό δίδυμο στάθηκε η αφορμή για να δοκιμάσει το ταλέντο του και στη μικρή οθόνη, παίζοντας ως γκεστ σε δύο επεισόδια της πετυχημένης σειράς «Το τατουάζ». Η «Espresso» τον ξετρύπωσε κάπου ανάμεσα στο εστιατόριό του και στα γυρίσματα για τα χιουμοριστικά του βίντεο στο TikTok, και ο ίδιος μάς μίλησε και σχολίασε τα πάντα, μέχρι και την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη μετά του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ σε… άλλο εστιατόριο της περιοχής και την περίφημη φωτογραφία του ζεύγους του ΣΥΡΙΖΑ με τα «ξανθιά κανόνια» της περιοχής, που έγινε αντικείμενο συζήτησης!

magklaras090441
Με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Πού σας πετυχαίνουμε τώρα; Στο εστιατόριό σας ή σε κάποια γυρίσματα;

Στο εστιατόριο! Το μαγαζί είναι από το 1958, με άλλους ιδιοκτήτες. Ηταν κλειστό για χρόνια και το 2013 επέστρεψα από τη Σκιάθο στη γενέτειρά μου, που είναι ένα χωριό της Καλαμπάκας, και ανέλαβα εκ νέου την ταβέρνα.

magklaras090444
Με τον Φίλιππο και την Εριέττα Κούρκουλου

Εχουμε μάθει ότι έχετε και πολλούς διάσημους πελάτες!

Ετσι είναι! Καταρχάς, με την οικογένεια Λάτση, τη Μαριάννα, τον Φίλιππο και την Εριέττα, έχουμε αναπτύξει πλέον και φιλικές σχέσεις! Από σεφ, με τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Ηλία Μαμαλάκη, μέχρι ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές. Μάλιστα, όταν γυριζόταν το σίριαλ «Το τατουάζ» και έγιναν στην περιοχή μας κάποια γυρίσματα, γνωρίστηκα με τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου, μέσω του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι φίλος μου και έπαιξα και σε δύο επεισόδια ως guest.

Με το TikTok πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε;

Μου άρεσε πολύ ως εφαρμογή, καθώς ενημερώνομαι, γελάω και μέσα από αυτό μπορείς να δεις την αλήθεια και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου. Επικοινωνείς άμεσα με τον κόσμο και μπορείς να προβάλεις την αυθεντικότητά σου.

magklaras090443
Με τον Γιώργο Καραγκούνη

Τι περιεχόμενο ανεβάζετε;

Εκτός από τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζω, προβάλλω και κάποιες φιλανθρωπικές δράσεις που κάνω, μοιράζοντας τρόφιμα, ρούχα και χρήματα σε κόσμο που τα έχει ανάγκη. Δεν το κάνω για την προβολή, αλλά με σκοπό να πάρουν κι άλλοι παράδειγμα από εμένα, και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη. Από εκεί και πέρα, αυτό που αρέσει πολύ στον κόσμο είναι που όταν ψήνω τα κρέατα στο τζάκι, τραγουδάω a cappella παλιά λαϊκά τραγούδια!

magklaras090442
Στην αυλή του εστιατορίου του με τον Light

Δηλητηριο για τα «κανονια» των Μετεωρων

Θέλω λίγο να αναφερθούμε και στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην περιοχή σας. Ερχόμενος στην περιοχή τηλεφώνησε κάποιος από την επικοινωνιακή ομάδα του, ώστε να έρθουν στο μαγαζί μου, αλλά εκείνη την ημέρα ήμουν κλειστά και έτσι πήγε κι έφαγε αλλού με τον σύζυγό του.

magklaras090445

Η φωτογραφία του όμως με τον Τάιλερ και την εντυπωσιακή υπεύθυνη υποδοχής στο εστιατόριο όπου πήγαν τελικά να φάνε έγινε viral! Εχω την εντύπωση ότι αυτή η φωτογραφία αμαύρωσε την περιοχή μας και την εστίαση. Προκάλεσε πολύ το ντύσιμο της κυρίας! Mια εργαζόμενη που δουλεύει στην εστίαση δεν συνάδει να ντύνεται τόσο προκλητικά. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...