Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Καταφύγιο» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο το σπίτι της Σοφίας Βόσσου!

Στο σπίτι της Σοφίας Βόσσου αναρρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, ο άλλοτε «χρυσός» παρουσιαστής φιλοξενείται στην οικία της πιο σημαντικής γυναίκας στη ζωή του, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και τη φροντίδα που απαιτούνται για την πλήρη αποκατάστασή της.

1D8A3620

Σύμφωνα με την Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, το σπιτικό φαγητό, η περιποίηση, η συνέπεια στη φαρμακευτική του αγωγή, οι κουβέντες, τα καλαμπούρια, αλλά και η ασφάλεια που νιώθει κοντά στη Σοφία της καρδιάς του τον κάνουν μέρα με τη μέρα να ανακτά τις δυνάμεις του, να παίρνει κουράγιο και, επιτέλους, να χαμογελά!

«Ο Αντρέας είναι οικογένειά μου. Είναι εδώ, στο σπίτι μου, μαζί με τον γιο του Στέργιο, και περνάμε τέλεια. Έχουμε τα καλαμπούρια μας, τα γέλια, λέμε τα παλιά, τα καινούργια και οι μέρες περνάνε ήρεμα. Μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ήρθαμε όλοι μαζί εδώ. Με χαροποιεί που τον φροντίζω και θα παραμείνει όσο θέλει κι όσο χρειαστεί, μέχρι να δυναμώσει ο οργανισμός του» αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου στην «Espresso» με περίσσιο ενθουσιασμό και χαρά.

2925 SOFIA VOSOY 412020

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου αδερφού του και σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου, κατέρρευσε. Ο πόνος της απώλειας και μια σειρά άλλων προβλημάτων που πιέζουν τα τελευταία χρόνια τον τηλεοπτικό «ηγέτη» των σόου τον τσάκισαν.

Στις 4 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Το πανελλήνιο σοκαρίστηκε και η αγωνία των δικών του ανθρώπων έξω από τη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, ήταν έκδηλη στα πρόσωπά τους. Όλες εκείνες τις δύσκολες μέρες η Σοφία Βόσσου ήταν εκεί, δίπλα του, «τρέχοντας» με τη γραφειοκρατία, μιλώντας με τους γιατρούς, δίνοντας κουράγιο σε όλους.

Δεν έκλεισε μάτι η Σοφία Βόσσου

Η γνωστή τραγουδίστρια τις 14 μέρες που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδινε τη γενναία του μάχη δεν έκλεισε μάτι. Δεν έφυγε ούτε ένα λεπτό. Στα λίγα λεπτά επισκεπτηρίου έμπαινε με χαμόγελο στο δωμάτιό του και έβγαινε με μάτια κόκκινα από το κλάμα. Μέχρι που οι προσευχές της εισακούστηκαν. Στις 17 του ίδιου μήνα ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο. Και εκείνη συνεχίζει να είναι ο «φύλακας άγγελός του», προσέχοντας τον σαν τα μάτια της για να μην του λείψει τίποτα.

Η σχέση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, επιτυχημένου καλλιτεχνικά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, απασχολεί για χρόνια τα media. Αρχικά με το θυελλώδες ειδύλλιο, έπειτα με τον χωρισμό τους και αργότερα με τη φιλική σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους, η οποία σήμερα εξελίχθηκε σχεδόν σε συγγενική.

det vossou mikroutsikos cover

Ήταν ένα «αχτύπητο» δίδυμο! Εξαιρετικοί μουσικοί και οι δύο, χιουμορίστες, ταιριαστοί, με τη «φωνάρα» της Σοφίας Βόσσου να κάνει χρυσές επιτυχίες. Ήταν η εποχή που το «Χαμένο νησί» εκτινάχθηκε στα ύψη, με τον ίδιο να εμφανίζεται στο Κύτταρο! Έπειτα «γεννήθηκαν» οι ραδιοφωνικοί Πίπης και Ποτούλα, και η εκπομπή σάρωνε! Η

Σοφία το 1991 πήγε στη Eurovision με το θρυλικό τραγούδι «Άνοιξη», σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Μικρούτσικου, και μπορεί να έχασε την πρωτιά, όμως το διαχρονικό κομμάτι παραμένει ένας ύμνος στην αγάπη. Έμειναν μαζί σχεδόν 10 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. «Κι αυτός με καθόρισε και εγώ τον καθόρισα. Μαζί χτίσαμε την καριέρα μας. Δεν μας ήταν δύσκολο να συνυπάρχουμε και στη σκηνή και στη ζωή, γιατί περνάγαμε ωραία μαζί και το διασκεδάζαμε» δήλωσε λίγα χρόνια μετά η Σοφία Βόσσου.

vossou mikroutsikos

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...