Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Κυρία Ευτυχία, να βρεθούμε;

Ο Μελισσανίδης ζήτησε από τη δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας να τα πουν για το γήπεδο.

Ανυπόμονος για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν βλέπει την ώρα να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες και να αρχίσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η χθεσινή του απόφαση να τηλεφωνήσει ο ίδιος στη δήμαρχο της πόλης Ευτυχία Αποστολάκη και να της ζητήσει να κανονίσει σύντομα συνάντηση ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου με τους ιθύνοντες της Δικέφαλος 1924, της εταιρίας δηλαδή που ιδρύθηκε για να «τρέξει» τα θέματα του «κιτρινόμαυρου» γηπέδου.

Ο «Τίγρης» εξήγησε στη δήμαρχο πως επιθυμία του είναι να κάνει την παρουσίαση των σχεδίων για το γήπεδο ενώπιον όλων των δημοτικών συμβούλων, έτσι ώστε να ακούσει απευθείας τις όποιες πιθανές ενστάσεις – αντιδράσεις και να ξεκαθαρίσει εκείνη την ώρα τα πράγματα. Ο Μελισσανίδης θέλει να έχει την ουσιαστική έγκριση του δήμου για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες!

Αξίζει να θυμίσουμε άλλωστε ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο Χάρης Τομπούλογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην «Espresso» επισήμανε πως δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στο νέο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί και να μη γνωρίζει ξεκάθαρα και επίσημα τι ακριβώς προβλέπουν τα νέα σχέδια.

Το είχε πει άλλωστε και πρόσωπο με πρόσωπο στον Μελισσανίδη αυτό, στην παρουσίαση της ΑΕΚ στην εκδήλωση στο Τατόι. Λογικό λοιπόν το αίτημα του επιχειρηματία να είναι «παρών» όλο το συμβούλιο του δήμου στην παρουσίαση. Στόχος του Μελισσανίδη είναι να παρουσιάσει τα σχέδια στους δημοσιογράφους μέσα στον Οκτώβριο και μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου να έχουν αρχίσει και τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν ανησυχούν για τις δύο προσφυγές

Οι προσφυγές στη ΦΙΦΑ των Γιάννη Αραμπατζή και Παντελή Καφέ δεν προξενούν καμία ανησυχία στη νυν διοίκηση της ΑΕΚ. Οι δύο πρώην «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν νομικά για τα χρήματα που τους οφείλονται από την ΠΑΕ, αλλά πλέον είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να εισπράξουν κάποια εξ αυτών, ακόμα κι αν δικαιωθούν. Και αυτό για τον λόγο ότι η ΠΑΕ βρίσκεται υπό εκκαθάριση και η σημερινή διοίκηση θα πατήσει πάνω στην πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ για τον Μακεδονικό, μέσω της οποίας απαλλάχτηκε από κάθε ευθύνη η νυν διοίκησή του. Ετσι κοιμούνται ήσυχοι στην ΑΕΚ και δεν ανησυχούν ούτε γι’ αυτές τις προσφυγές ούτε για άλλες που πιθανόν θα ακολουθήσουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...