Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Σήλια ντύνει το Gossip Girl!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Kelly Rutherford με δημιουργία της Κριθαριώτη στην πρεμιέρα του «Ευγένιος Ονέγκιν» στη Metropolitan Opera.

Τι δουλειά έχει ένα… Gossip Girl στο show room της Σήλιας Κριθαριώτη στη Νέα Υόρκη; Η εντυπωσιακή ηθοποιός Kelly Rutherford, η οποία υποδύεται τη Lilly van der Woodsen, μητέρα της σούπερ στιλάτης Serena (Blake Lively), επέλεξε δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας για να εμφανιστεί στην πρεμιέρα της παράστασης «Ευγένιος Ονέγκιν», στη Metropolitan Opera.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ηθοποιός, που «κλέβει» την παράσταση στο δημοφιλές σίριαλ με το αριστοκρατικό στιλ της και την έμφυτη κομψότητα, δεν έχασε χρόνο κι επισκέφτηκε τον χώρο που διατηρεί η designer στη Νέα Υόρκη προκειμένου να δοκιμάσει ρούχα από την κολεξιόν της για τη σημαντική βραδιά, σε ένα event όπου τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν ν’ αστράφτουν στιγμή. Μάλιστα η Rutherford φορώντας μια αέρινη δημιουργία φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι του show room, ενώ αργότερα η Σήλια, ο αδερφός της Νίκος Κριθαριώτης και η ηθοποιός έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία, με τη Rutherford μάλιστα να γέρνει τρυφερά προς το μέρος της φίλης της σχεδιάστριας. Μαζί τους ποζάρει και η δημιουργός κοσμημάτων Jennifer Creer.21336548792254sadsd

«Είχα γνωρίσει την Kelly στο προηγούμενο ταξίδι που έκανα στη Νέα Υόρκη, σε ένα φιλανθρωπικό event. Εντελώς τυχαία καθίσαμε δίπλα δίπλα, κι επειδή κι εκείνη είναι μητέρα, μου μίλησε για το πόσο δύσκολες στιγμές περνάει, καθώς ο πρώην σύζυγός της έχει πάρει τα παιδιά τους και μένουν στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπει» δηλώνει στην «Espresso» η Σήλια Κριθαριώτη και αποκαλύπτει ότι η Kelly Rutherford της ζήτησε να φορέσει ρούχα με την υπογραφή της. «Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να εμφανιστεί με δημιουργίες μου. Ηρθε στο ατελιέ στη Νέα Υόρκη και διάλεξε κάποιες από αυτές. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, γλυκός και αγαπάει πολύ την Ελλάδα» συμπλήρωσε η σχεδιάστρια για την ηθοποιό που μαζί με τις νεαρότερες συναδέλφισσές της στο σίριαλ «Gossip Girl» έχουν δημιουργήσει «σχολή» στο styling, ενώ τα περισσότερα αμερικανικά έντυπα, αλλά και εκπομπές μόδας τις έχουν ανακηρύξει fashion icons.

Η Σήλια Κριθαριώτη βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη, καθώς αύριο θα παρουσιάσει μια συλλογή που έχει ετοιμάσει ειδικά για το θρυλικό «Fall Ball», το φιλανθρωπικό γκαλά του «The Boys’ Club of New York». Σε αυτό το event, όπως κάθε χρόνο, θα παρευρεθεί η ελίτ της πόλης, ενώ πολλές από τις κυρίες έχουν επιλέξει να φορέσουν ρούχα της Ελληνίδας σχεδιάστριας.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...