Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τα δίνει όλα για το ρεκόρ

Με το 16ο τρίποντο ο Ολυμπιακός θα ξεπεράσει την ομάδα του Γουλανδρή που είχε 29 σερί νίκες.

Να κλείσει η χρονιά χωρίς… στραβοπάτημα ζητεί ο Μίτσελ, που θέλει να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη Ριζούπολη, οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν το 16ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και να φτάσουν τις 30 εκτός έδρας νίκες σερί. Αποτέλεσμα με το οποίο θα σπάσουν και το ιστορικό ρεκόρ (με τις 29 εκτός έδρας νίκες σερί) της ομάδας του Γουλανδρή που κρατά από το 1974! Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για τον σημερινό αγώνα (19.30, NS2) με τον Απόλλωνα ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός υπογράμμισε:


«Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα την οποία μπορείς να τη βλάψεις δύσκολα, γιατί δουλεύει συλλογικά. Δουλεύει πολύ καλά στην άμυνά της. Γι’ αυτό τα πράγματα θα είναι για εμάς δύσκολα. Εμείς όμως έχουμε το πλεονέκτημα των δέκα βαθμών. Θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά για να τελειώσουμε καλά τη χρονιά». 


Ακόμη, ο Ισπανός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του έως τώρα και για όσα κατάφερε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά δεν στέκεται σε αυτά. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Ομως, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εχουμε μισή χρονιά για να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».


Για την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στον Κώστα Μήτρογλου που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και τη θεραπεία. Η ανανέωση του συμβολαίου έγινε θέμα στα ξένα μέσα ενημέρωσης που τονίζουν ότι για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα το καλοκαίρι θα πρέπει να δώσει πλέον περισσότερα χρήματα. Σε αντίθεση με τον «πιστολέρο», ο Γιάννης Μανιάτης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.


Σήμερα, στο ματς της Ριζούπολης, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. «Οι φίλαθλοι μάς δείχνουν πάντα την υποστήριξή τους. Και είναι πάρα πολύ όμορφο το γεγονός πως θα τους έχουμε για ακόμη μία φορά κοντά μας για να μας υποστηρίξουν» είπε χθες ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...