Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Περίπτερο με 24ωρο delivery!

Σούπερ παροχές, που σύντομα θα περιλαμβάνουν και… money transfer.


Εχεις πάρει θέση μπροστά στην τηλεόραση και είσαι έτοιμος να παρακολουθήσεις το κρίσιμο ματς της αγαπημένης σου ομάδας όταν ξαφνικά, πέντε λεπτά προτού ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη, συνειδητοποιείς πως έχεις ξεμείνει από τσιγάρα και μπίρες… Κανένα πρόβλημα. Ενας πολυμήχανος περιπτεράς έχει ήδη φροντίσει για σένα και έχει σκαρφιστεί έναν πρωτότυπο τρόπο για να μη χάσεις ούτε λεπτό!


Ο λόγος για τον 28χρονο Αντώνη Σκούρα, ιδιοκτήτη του περίφημου περιπτέρου επί της λεωφόρου Κηφισίας, δίπλα στη στάση Γηροκομείο, που εν μέσω οικονομικής κρίσης ενέταξε στην επιχείρησή του μια σειρά έξυπνων παροχών και υπηρεσιών, όπως το 24ωρο delivery, με στόχο να προσελκύσει επιπλέον πελάτες και παράλληλα να μην ξοδέψει ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο τους.


«Το περίπτερο το πήραμε με τον πατέρα μου πριν από περίπου έναν χρόνο. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και το μεροκάματο βγαίνει μετά βίας, τα βάλαμε κάτω και σκεφτήκαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε προκειμένου να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες…» δηλώνει ο νεαρός περιπτεράς στην «Espresso» και τονίζει: «Στις μέρες μας ο κόσμος είναι πολύ στριμωγμένος οικονομικά και, δυστυχώς, διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Ετσι αποφασίσαμε να παρέχουμε υπηρεσίες delivery και με τον τρόπο αυτό να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες που θέλουν να ψωνίσουν κάτι από το περίπτερο και δεν έχουν χρόνο. Το delivery λειτουργεί εδώ και ένα μήνα, είναι επί 24ώρου βάσεως και η ελάχιστη παραγγελία είναι πέντε ευρώ, ώστε να μένει και ένα μικρό κέρδος στην επιχείρηση. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί αρκετά θετικά και έχουμε παρατηρήσει πως οι περισσότερες παραγγελίες γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέχρι στιγμής οι περιοχές που εξυπηρετούμε μέσω delivery είναι Αμπελόκηποι, Γουδή,Γκύζη, Ιλίσια, Ψυχικό και Ζωγράφου».


Παράλληλα, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο, η επιχείρηση του Αντώνη είναι εξοπλισμένη με ευρεία γκάμα προϊόντων που δεν υπάρχουν στα περισσότερα περίπτερα, ενώ κατά το προσεχές διάστημα θα εγκαινιάσει δύο ακόμη υπηρεσίες, αυτή της εξόφλησης λογαριασμών και της μεταφοράς χρημάτων.


«Στο περίπτερο έχουμε κάποια προϊόντα που μπορείς να βρεις μόνο σε μίνι μάρκετ, τα οποία όμως δεν είναι ανοιχτά 24 ώρες, όπως είμαστε εμείς. Για παράδειγμα, πουλάμε γάλα εβαπορέ, αρκετά φαγώσιμα, παγωτά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά και πάρα πολλές μπίρες από Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, διαθέτουμε υπηρεσία courier, που εφαρμόζεται σε αρκετά περίπτερα, σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρία ταχυμεταφορών. Ωστόσο δεν δεχόμαστε μεγάλα δέματα, αλλά μόνο φακέλους και αποστολές συγκεκριμένου βάρους. Οι καιροί είναι δύσκολοι και με αυτές τις υπηρεσίες ευελπιστούμε να προσελκύσουμε πελάτες και συγχρόνως να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη».
 
Σε λίγο καιρό μάλιστα το περίπτερο θα είναι έτοιμο να παράσχει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, όπως την εξόφληση λογαριασμών της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, ακόμη και… money transfer (μέσω μεγάλης εταιρίας του χώρου)!



ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – Φωτ.: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...