Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Νέα ντροπή για την Ενωση

Η ΑΕΚ του Δέλλα σκόρπισε ξανά πίκρα στον κόσμο της, καθώς έμεινε έξω από το Κύπελλο ερασιτεχνών μετά την ήττα της (2-0) από τον Αγροτικό Αστέρα.


Τα καμπανάκια για την ΑΕΚ είχαν χτυπήσει εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά φαίνεται ότι δεν τα πήραν πολύ σοβαρά στα Σπάτα. Η Ενωση νίκησε τον Ηλυσιακό στο 85′, τον Ηρόδοτο στις καθυστερήσεις, την Κηφισιά, αφού πρώτα βρέθηκε να χάνει, ισοπαλία στο Μενίδι απέναντι στον Αστέρα Βάρης. Και χθες, ήττα (2-0) και αποκλεισμός-ντροπή (στην παράταση) από τον Αγροτικό Αστέρα στη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου ερασιτεχνών, ακούγοντας και τις αποδοκιμασίες των σχεδόν 3.000 οπαδών του «Δικεφάλου» στο τέλος του αγώνα.


«Αισθάνομαι ντροπή. Αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη, θα την άλλαζα» δήλωσε ο Δέλλας φορτωμένος με τους παίκτες του, την ώρα πάντως που και για τον ίδιον το κλίμα μόνο καλό δεν είναι («δεν είναι ώρα για εκκαθαρίσεις τώρα που τα νεύρα είναι τεντωμένα», το σχόλιο του Λυμπερόπουλου). Ο τεχνικός των θριαμβευτών Παναγιώτης Διλμπέρης από την μεριά του τόνισε: «Μπράβο στα παιδιά, αλλά δεν με ενδιαφέρει το Κύπελλο»!


Το ματς ήταν μονόλογος ουσιαστικά για τους γηπεδούχους. Στο 39′ ο Βελλίδης ξεπέρασε Κορδέρο και Καραγκιολίδη, όμως την τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Τσιρίλο! Στο 48′ ξανά ο Βελλίδης απείλησε, με την κεφαλιά του να αποκρούει δύσκολα ο Καραγκιολίδης. Ο πορτιέρο του «Δικεφάλου» σταμάτησε και τον Λαζαρίδη στο 71′, ενώ στο 88′ σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε λίγο άουτ. Στο 96′ ο Κρυστάλλης από καλή θέση αστόχησε, ενώ στο 98′ η κεφαλιά του Μπρέσεβιτς αποκρούστηκε. Στο 106′ ο Κρυστάλλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 110′ ο Λαζαρίδης με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.


Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκράνα είδαν οι Κορδέρο (45’), Γεωργέας (71’), Θεοδωρίδης (36’), Γεωργιάδης (56’), Σαμουηλίδης (69’), Κουκουλέκης (73’), ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Γεωργιάδης (111’).


Σκόρερ: Κρυστάλλης (106′), Λαζαρίδης (110′).


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (75’ Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (57’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης (46’ Κουκουλέκης), Βελλίδης, Λαζαρίδης


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Ρόβας, Ανάκογλου, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ (46’ Αργυρίου), Πλατέλλας, Γροντής (80’ Τσεβάς).


Επεισόδια και απαγόρευση μετακίνησης


Επεισόδια χθες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την άφιξη των οπαδών της ΑΕΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, άγρια συμπλοκή υπήρξε μεταξύ οπαδών το μεσημέρι σε πάρκο της οδού Μελενίκου. Στη συμπλοκή πήραν μέρος σχεδόν είκοσι άτομα, τα οποία τράπηκαν σε φυγή πριν από την άφιξη της Αστυνομίας. Υπήρξε τουλάχιστον ένας οπαδός που τραυματίστηκε. Σημειώνουμε επίσης ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω του ότι πολύς κόσμος με εισιτήρια βρισκόταν εκτός σταδίου. Χαρακτηριστικό ακόμα ότι τρία πούλμαν οπαδών της ΑΕΚ ακινητοποιήθηκαν από την Αστυνομία έξω από τη Θεσσαλονίκη και δεν τους επετράπη να φτάσουν στο Καυτανζόγλειο, καθώς υπήρχε απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών γι’ αυτό το ματς με υπουργική απόφαση.


– Στα υπόλοιπα αποτελέσματα του Κυπέλλου: Κοζάνη – Λάρισα 1-2 (1-1 κ.α.), Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πανελευσινιακός 0-1, Διγενής Λακκώματος – Ατρόμητος Αχαΐας 0-1. Στα ημιτελικά (διπλοί αγώνες): Λάρισα – Αγροτικός Αστέρας και Πανελευσινιακός – Ατρόμητος Αχαΐας.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...