Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Τρίτη 31/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Οταν η λογική σάς υπαγορεύει άλλα, εσείς ακούστε τη φωνή της καρδιάς σας. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μην προσπαθήσετε να τους αντισταθείτε. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε έως τώρα να ξεπεράσετε.


ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε κάθε βήμα σας, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε προτού αποφασίσετε με ποιο τρόπο θα συνεχίσετε τη ζωή σας από εδώ και μπρος. Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείτε με θάρρος. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους με το ζόρι για την ορθότητα των αποφάσεών σας δεν θα καταφέρετε τίποτα, καθώς μόνο οι πράξεις σας μπορούν. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, από το να χάνετε ευκαιρίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από το να μεγαλώνετε την ανασφάλειά σας επειδή κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομακρύνονται από κοντά σας, προτιμήστε να δείτε μήπως κάνετε κάτι λάθος. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής.


ΛΕΩΝ: Η επιτυχία που επιθυμείτε εδώ και καιρό δεν είναι άπιαστο όνειρο. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας αν αργεί να έρθει, ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Φροντίστε να δείτε τα πράγματα από τη θετική πλευρά και έτσι θα νιώσετε καλύτερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναμφίβολα θα αισθανθείτε πιο ανακουφισμένοι, καθώς οι εκκαθαρίσεις στις σχέσεις σας θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ελέγξτε τα πολύ δυνατά σας συναισθήματα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό. Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας.


ΖΥΓΟΣ: Πολλές φορές μια διαφορετική γνώμη μπορεί να σας ξεμπλοκάρει από πολλά πράγματα, γι’ αυτό, όταν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, ζητήστε τη συμβουλή ενός καλού σας φίλου. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέλφους σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετρήστε τα λόγια των άλλων και κρατήστε τα πιο χρήσιμα, χωρίς να πιστεύετε οτιδήποτε μπορεί να ακούσετε, γιατί πολλά από αυτά θα είναι ανακρίβειες. Δείξτε σε κάποιο φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του. Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δεν σας ικανοποιεί πια, αντιμετωπίστε το δυναμικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν δεν θέλετε να έχετε φασαρίες και αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή, ακόμα και αν οι άλλοι σας προκαλούν. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε τη διάθεση. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μην τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαλύψεις που θα σας γίνουν και θα αφορούν σημαντικές πτυχές της ζωής σας θα σας ωθήσουν στο να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σας αγχώνουν και σίγουρα δεν σας ταιριάζουν. Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία προς το καλύτερο. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.


ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε υπομονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, εφόσον είναι προφανές πως δεν μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Μια παροδική κρίση στα αισθήματά σας δεν πρέπει να γίνει αιτία να απομακρυνθείτε. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...