Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Μια… Καρυάτιδα που σε ταξιδεύει

Η μούσα του Στέφαν Καράς Αδριανή Τσάφου σε πόζες που θυμίζουν αρχαία θεά.

Ως αρχαία Ελληνίδα ποζάρει η Αδριανή Τσάφου διαφημίζοντας τις δημιουργίες του διεθνώς καταξιωμένου Ελληνοκαναδού σχεδιαστή Στέφαν Καράς αλλά και τις όμορφες γωνιές της Αθήνας. Η μελαχρινή καλλονή φωτογραφήθηκε πριν από λίγο καιρό στο κέντρο της πρωτεύουσας και στο Ζάππειο, αλλά και με φόντο τα αρχαία μνημεία της πόλης.


«Νιώθω πάρα πολύ τυχερή που είμαι η μούσα του Στέφαν και που μέσα από εμένα εμπνέεται, φτιάχνει ρούχα και κάνει εξαιρετικές συλλογές. Εδώ και τρία χρόνια συμμετέχω στις επιδείξεις του σε όλο τον κόσμο, αλλά και στις φωτογραφίσεις που κάνει» λέει η Αδριανή, που ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τη θεά μιας άλλης εποχής προβάλλοντας τις ξεχωριστές δημιουργίες του Ελληνοκαναδού designer.


«Είναι ο άνθρωπος που κάθε ρούχο του είναι έργο τέχνης, αγαπάει τη γυναίκα και ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που αποτελώ κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς» επισημαίνει το μοντέλο και αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη καμπάνια έχει αγαπηθεί πολύ σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλωστε στόχος του δημιουργού είναι μέσω των ρούχων του και της μούσας του να προβάλει τη χώρα του. «Το πιο σημαντικό είναι ότι αγαπάει πάρα πολύ την Ελλάδα και προσπαθεί στις φωτογραφίσεις που κάνουμε να φαίνεται η ομορφιά της και τα μαγικά τοπία της. Νομίζω ότι με αυτή τη φωτογράφιση το καταφέραμε» τονίζει η Αδριανή.


Οι δημιουργίες του Καράς διαθέτουν λιτές γραμμές, που κάνουν τη γυναίκα να θυμίζει Καρυάτιδα. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέγει το λευκό χρώμα, εμπνευσμένο από το ελληνικό μάρμαρο. Τα απλά στολίδια, τα οποία δίνουν χαρακτήρα στα χυτά φορέματα, συμπληρώνουν την εικόνα, που δεν χρειάζεται κανένα κόσμημα για να αναδειχτεί. Ο μινιμαλισμός του αρχαίου κάλλους καταφέρνει να δείχνει σύγχρονος, ενώ η κομψή σιλουέτα της Αδριανής αναδεικνύει ακόμη περισσότερο τις προσεγμένες γραμμές και ραφές των φορεμάτων.


Ο Στέφαν Καράς γεννήθηκε στον Καναδά, όμως ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστή στην Αυστραλία. Πολυταξιδεμένος, με πλούσιο βιογραφικό και κορυφαίες συνεργασίες, έχει χτίσει αξιοζήλευτη καριέρα. Την εποχή μάλιστα που δούλευε στον οίκο Hermes είχε την ευκαιρία να ντύσει την Jackie Kennedy, τη Hillary Clinton, τη Shakira Baksh (σύζυγο του Βρετανού ηθοποιού Michael Caine) και πολλές άλλες διάσημες κυρίες.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...