Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τραγικό φινάλε για μαέστρο

Πατέρας δύο παιδιών κλείστηκε στο υπόγειο του δημαρχείου της Χίου και αυτοπυροβολήθηκε.

Σοκ προκάλεσε στη Χίο η αυτοκτονία του μαέστρου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου! Ο αρχιμουσικός Στέργιος Νεαμονιτάκης έδωσε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα μέσα στο υπόγειο του δημαρχείου το βράδυ της Κυριακής.


Ο 48χρονος, διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, γύρω στις 7.00 προχθές το απόγευμα μπήκε στο δημαρχείο και απομονώθηκε στο υπόγειο, χώρος όπου συνήθως κάνει πρόβες η Φιλαρμονική. Κάθισε στον καναπέ και αφού έβαλε κάτω από το σαγόνι του την κυνηγετική καραμπίνα που είχε μαζί του, πάτησε τη σκανδάλη. Τον ήχο από τον πυροβολισμό δεν άκουσαν περαστικοί, με αποτέλεσμα συγγενείς και φίλοι να τον αναζητούν έως τις 10.15 το βράδυ, οπότε εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος.


Ενα μέλος της Φιλαρμονικής ειδοποιήθηκε από έναν υπάλληλο του δήμου και συγγενικά πρόσωπα του 48χρονου να πάει στο δημαρχείο και να τους ανοίξει με τα κλειδιά του, καθώς, όπως του είπαν, είχαν δει τον μαέστρο από το παράθυρο να βρίσκεται κλεισμένος μέσα στο υπόγειο του δήμου χωρίς να απαντάει στις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου του. Οταν μπήκαν στο κτίριο, προχώρησαν προς την αίθουσα της Φιλαρμονικής, αλλά ήταν κλειστά. Ετσι αναγκάστηκαν, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, να σπάσουν την πόρτα και να έρθουν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα: ο αυτόχειρας ήταν πεσμένος στο πλάι και η καραμπίνα βρισκόταν ανάμεσα στα πόδια του, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος αίματα.


Ο άτυχος άνδρας άφησε τρία γράμματα με παραλήπτες τον δήμαρχο Χίου Πολύδωρο Λαμπρινούδη, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Βασίλη Μυριαγκό και την πρώην σύζυγό του, στα οποία ωστόσο δεν ανέφερε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Στα δύο από αυτά, στα σημειώματα προς τον κ. Λαμπρινούδη και τον κ. Μυριαγκό (τα οποία ήταν γραμμένα με δυσανάγνωστους χαρακτήρες), ο 48χρονος ευχόταν καλές γιορτές και έδινε οδηγίες για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει η Φιλαρμονική του δήμου χωρίς αυτόν! Μάλιστα, στο γράμμα προς τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου εκφράζει την επιθυμία του για την περίοδο των εορτών να αναλάβει χρέη μαέστρου ένας συγκεκριμένος μουσικός μέσα από την μπάντα. Η Αστυνομία, πάντως, εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση του 48χρονου και τα σοβαρότατα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε λόγω αλκοολισμού ήταν οι αιτίες της αυτοχειρίας του.


Πταισματοδίκης στην Πάτρα έπεσε από τον τρίτο όροφο


Λίγες ώρες αργότερα, στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας, ανάλογο σοκ δοκίμασε η κοινωνία της Πάτρας, όταν γνωστή πταισματοδίκης έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή Ταραμπούρα. Οι συνθήκες υπό τις οποίες αυτοκτόνησε η 57χρονη Θ.Κ., μητέρα ενός αγοριού, διερευνώνται από την Αστυνομία. Ο θάνατός της συγκλόνισε τους τοπικούς νομικούς κύκλους, αφού είχε χειριστεί πλήθος υποθέσεων.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...