Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Γυναίκα φάντασμα

Δηλώνει γνωστή στιχουργός και εξαπατά επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων και διάσημους καλλιτέχνες.

Γυναίκα-φάντασμα έχει ανάψει φωτιές στην ελληνική showbiz. Κυκλοφορεί τις νύχτες στα πιο γνωστά νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, συστήνεται ως η πολύ γνωστή -και επιτυχημένη- στιχουργός μεγάλων σουξέ Ναταλί, δηλώνει πρόθυμη για καινούργιες συνεργασίες, φυσικά με το αζημίωτο. Η ξανθιά μυστηριώδης γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους καλλιτεχνικούς κύκλους, καθώς δεν είναι λίγοι οι ερμηνευτές αλλά και οι επιχειρηματίες της νύχτας που έπεσαν στα δίχτυα της και «έκλεισαν» ήδη συνεργασία μαζί της!


Πώς δρα όμως το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη απατεώνισσα; Συστήνεται σε πολλούς επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων και καλλιτέχνες ως Ναταλί, χρησιμοποιώντας όχι μόνο το όνομα αλλά και την ιδιότητα της γνωστής στιχουργού, που έχει υπογράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες και κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου.


Επικοινωνήσαμε με τη Ναταλί, η οποία πολύ ταραγμένη μας επιβεβαίωσε την είδηση που έφτασε στα γραφεία μας. Μάλιστα, η στιχουργός είναι και εξαιρετικά αγχωμένη, αφού η… απατεώνισσα θέτει σε κίνδυνο την καριέρα της και τις σχέσεις της με ανθρώπους του χώρου.


«Ναι, είναι αλήθεια ότι μια άγνωστη γυναίκα εμφανίζεται σε καλλιτέχνες και επιχειρηματίες και τους συστήνεται ως Ναταλί» μας λέει η ίδια και αποκαλύπτει πώς έφτασε στα… ίχνη της.


«Κάποια στιγμή, μου τηλεφώνησε ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον χώρο των νυχτερινών κέντρων και μου είπε ότι πριν από κάποιο διάστημα είχαμε συναντηθεί προκειμένου να συνεργαστούμε. Γι’ αυτό και μου τηλεφωνούσε ξανά, ώστε να δώσουμε τα χέρια και να γράψω τραγούδια για έναν πάρα πολύ γνωστό τραγουδιστή. Εγώ του απάντησα ότι δεν τον γνώριζα, ενώ του είπα επίσης ότι δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Εκείνος επέμενε και μάλιστα μου αποκάλυψε ότι είχα… περάσει και από το γραφείο του προκειμένου να κάνουμε μια πρώτη συζήτηση σχετικά με επικείμενη συνεργασία μας. Πάγωσα μόλις αντιλήφθηκα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αποκλείεται να μου λέει ψέματα, γιατί είναι ένας πολύ αξιόπιστος και επιτυχημένος επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών».


Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε το γεγονός ότι μια γυναίκα που εκτός από το όνομα έχει… οικειοποιηθεί και την επαγγελματική ταυτότητα της Ναταλί πλησιάζει επιχειρηματίες και τραγουδιστές προκειμένου, αποσπώντας τους χρήματα, να γράψει κομμάτια με εγγυημένη επιτυχία. Η γνωστή στιχουργός, που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του λαϊκού ρεπερτορίου, τρέμει στην ιδέα ότι κάποια άγνωστη προσπαθεί να… τυλίξει στα δίχτυα της ανθρώπους του χώρου χρησιμοποιώντας το όνομά της και θέτοντας σε κίνδυνο την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο. Μέσω της «Espresso» ζητεί από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες τους όταν ακούνε κάποια να συστήνεται ως Ναταλί. Αυτό που θέλει η γνωστή στιχουργός είναι να βρεθεί τρόπος ώστε η αδίστακτη άγνωστη γυναίκα να πιαστεί στην τσιμπίδα του νόμου και να βγει… εκτός κυκλοφορίας προτού καταφέρει να πιάσει στα δίχτυα της ανυποψίαστους επιχειρηματίες και τραγουδιστές, και για τον λόγο αυτό επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.


Ποια είναι η δημιουργός των σουξέ


Για την ιστορία, η Ναταλί έχει υπογράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σταμάτη Γονίδη, όπως τα «Στάσου» και «Δυόμισι», το «Οσο ζεις» του Αντώνη Ρέμου, ενώ έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή και τον Λευτέρη Πανταζή σε αναρίθμητες επιτυχίες. Η χρονιά-σταθμός για την καριέρα της ήταν το 1999, όταν γνωρίστηκε με τον Πλούταρχο και του έδωσε τραγούδια που αποτέλεσαν «εισιτήριο» για την είσοδο του καλλιτέχνη στα… μεγάλα σαλόνια του λαϊκού ρεπερτορίου. «Υπήρχαν όρκοι», «Καλύτερο παιδί», «Σε ξεπέρασα», «Σα να είσαι εδώ», «Φοβάμαι εμένα, εμένα και μόνο» είναι κάποια από τα τραγούδια που έγραψε η Ναταλί για τον λαϊκό τραγουδιστή, που της εμπιστεύτηκε την καριέρα του και βγήκε ασπροπρόσωπος.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...