Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παρασκευή 3/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Δώστε ένα τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που εδώ και καιρό δεν οδηγούν πουθενά. Ασχοληθείτε με επιμονή με τα οικονομικά σας, ώστε να έχουν την άνοδο που επιθυμείτε. Μάθετε να λέτε «όχι» σε όσους προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα με τις τρελές απαιτήσεις τους.


ΤΑΥΡΟΣ: Δεν χρειάζεται να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε. Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, ώστε να μπορέσετε κι εσείς να χαλαρώσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα. Ξεκολλήστε από το τέλμα και θα δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δεν τις γνωρίζετε καλά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώξτε να αποκτήσετε ειδικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενό σας για να πετύχετε περισσότερα. Μια τάση αδιαφορίας από τον σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας.


ΛΕΩΝ: Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι. Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και έτσι κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικό ρυθμό. Αν θέλετε να νιώσετε καλοδιάθετοι και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.


ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Μην εκφράζετε με λανθασμένο τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς. Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε, θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το προκαλούν. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας, ώστε να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε νέα πορεία. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά ό,τι σας συμβαίνει και μην αφήσετε τη μελαγχολία να σας παρασύρει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η απομόνωσή σας κάποιες στιγμές μπορεί να σας οδηγήσει σε ουτοπιστικές σκέψεις. Φροντίστε να απαλλαγείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα από φθαρμένες σκέψεις και ιδέες, χωρίς να φοβηθείτε. Ο,τι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το ως βάση για να ξεκινήσετε νέα ζωή.


ΙΧΘΥΕΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε έναν απολογισμό για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως η επικοινωνία είναι επιβεβλημένη. Με προσεκτικά βήματα τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...