Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τα αγαθά κόποις κτώνται!

Πως ξεκίνησαν την… επαγγελματική τους καριέρα (άλλοι από fastfood και άλλοι από μανάβικο) οκτώ από τους διασημότερους εκατομμυριούχους.

Πλούσιος σπάνια γεννιέσαι. Συνήθως γίνεσαι και μάλιστα όχι εύκολα, κρίνοντας από τα βιογραφικά μερικών εκ των πλουσιότερων ανδρών και γυναικών του πλανήτη. Από την ψησταριά των McDonald’s μέχρι το delivery εφημερίδων με ποδήλατο, οι πιο διάσημοι εκατομμυριούχοι του κόσμου ξεκίνησαν την επαγγελματική τους πορεία από πολύ χαμηλά, αποδεικνύοντας πως για να γίνεις δισεκατομμυριούχος πρέπει να περάσεις από σαράντα κύματα!


Μάικλ Ντελ: Ως λαντζέρης ξεκίνησε την καριέρα του ο ιδρυτής της εταιρίας υπολογιστών Dell, και μάλιστα σε κινεζικό εστιατόριο. Η πρώτη του αυτή δουλειά ήταν σε ηλικία 12 ετών, όταν προσπαθούσε να βγάλει χρήματα για να μεγαλώσει και άλλο τη συλλογή γραμματοσήμων του.


Μπιλ Γκέιτς: Ο συνιδρυτής και νυν πρόεδρος της Microsoft έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο των υπολογιστών ως προγραμματιστής. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς των σπουδών του στο κολέγιο εργάστηκε για την εταιρία TRW επιδιορθώνοντας bugs σε ένα από τα προγράμματά της.


Τζεφ Μπέζος: Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει σήμερα είναι η διατήρηση της ομαλής ροής αποστολών των παραγγελιών που δέχεται το online κατάστημά του, Amazon.com. Στην πρώτη του δουλειά ως ψήστη σε κατάστημα της αλυσίδας fast food McDonald’s ωστόσο αυτό που τον άγχωνε περισσότερο ήταν αντίστοιχα να διατηρεί μια σταθερή ροή σε ώρες αιχμής.


Γουόρεν Μπάφετ: Από τα 13 του χρόνια βρίσκεται στον επαγγελματικό στίβο ο Γουόρεν Μπάφετ. Ο θρυλικός επενδυτής ξεκίνησε ως delivery boy εφημερίδων, με τη βοήθεια του ποδηλάτου του, ενώ αμέσως μετά έκανε τη δική του επιχείρηση με φλιπεράκια. Τα πρώτα του 7.000 ευρώ τα είχε βγάλει προτού ακόμη αποφοιτήσει από το κολέγιο.


Οπρα Γουίνφρεϊ: Η πρώτη της δουλειά ήταν στο ταμείο μανάβικου, ακριβώς δίπλα από το κουρείο του πατέρα της, στο Νάσβιλ. Η μεταπήδησή της στη δημοσιογραφία όμως ήταν τάχιστη, καθώς εκφώνησε το πρώτο της δελτίο ειδήσεων σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μόλις στα 16 της.


Μάικλ Μπλούμπεργκ: Γεννημένος σε μεσοαστική οικογένεια, ήταν αναγκασμένος να δουλεύει προκειμένου να πληρώνει το κολέγιο. Η πρώτη του δουλειά ήταν παρκαδόρος σε πάρκινγκ της Νέας Υόρκης. Σήμερα, εκτός από απερχόμενος δήμαρχός της, είναι κι ένας από τους πλουσιότερους κατοίκους της.


Τζόρτζιο Αρμάνι: Προερχόμενος από μεσοαστική οικογένεια της Ιταλίας, είχε από μικρός αγάπη για το θέατρο και τη μόδα. Η πρώτη του δουλειά ήταν στο πολυκατάστημα La Rinascente του Μιλάνου ως βοηθός φωτογράφου και πολύ σύντομα πήρε προαγωγή στο τμήμα styling του πολυκαταστήματος.


Τσαρλς Σβαμπ: Σήμερα είναι μεγιστάνας της αμερικανικής χαλυβουργίας. Η πρώτη δουλειά του ωστόσο ουδεμία σχέση είχε με τη βαριά βιομηχανία. Σε ηλικία 11 ετών άρχισε να μαζεύει καρύδια από το δάσος κοντά στη γειτονιά του και να τα πουλάει στα τοπικά καταστήματα.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....