Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Πέμπτη 9/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, όπως και τα οικονομικά σας, θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλο κύκλο και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.


ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας. Αν αντιλαμβάνεστε πως τα πράγματα που σας αφορούν έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δύσκολο διάστημα πέρασε, αλλά πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω σας. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε από κανέναν λόγια που δεν σας τιμούν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να δείξετε αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών σας. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό σας τομέα. Τολμήστε, έστω για μία φορά, να πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.


ΛΕΩΝ: Από τα μισά της ημέρας κι ύστερα θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά. Η συμφιλίωσή σας με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά για να πετύχετε ακόμα περισσότερα και να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι. Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, ακούστε τους προσεκτικά. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων.


ΖΥΓΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπαράσταση και η στήριξη των γύρω σας σε πολλά επίπεδα δεν θα σας λείψουν κι έτσι δεν έχετε λόγους αυτό τον μήνα να φοβάστε. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις για τις οποίες είστε κατασταλαγμένοι. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι ως δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Αν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει πού και πού να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας. Για να μην καταρρεύσετε φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι απέναντί τους. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς.


ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Μπορείτε επίσης να διοργανώσετε ένα ταξίδι αναψυχής. Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αλλά θα σας μπερδέψουν περισσότερο.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...