Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Διάσημος διατροφολόγος για… δήμαρχος της Ιου!

Ο Μάκης Πεταλούδης είναι διακεκριμένος επιστήμονας και αρκετοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz τον εμπιστεύονται τυφλά.

Είναι ένας από τους Ελληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, έχοντας ένα από τα πιο γνωστά κέντρα διατροφολογίας στην Αυστρία. Ο Μάκης Πεταλούδης υποστηρίζει πολύ την αξία των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων και συνταγών, ενώ πρόσφατα έφτιαξε τις δικές του energy bars, τις οποίες έχουν λατρέψει οι τενίστες ανά τον κόσμο. Μπορεί λοιπόν για πολλούς να είναι ένας από τους διακεκριμένους επιστήμονες και αρκετοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz και όχι μόνο να τον εμπιστεύονται τυφλά για τη διατροφή τους -μεταξύ άλλων ο Kώστας Βουτσάς, ο Χρήστος Δάντης, η Ελντα Πανοπούλου (που έχει κατορθώσει να χάσει 30 ολόκληρα κιλά!), η Μπέσυ Μάλφα και η Βίκυ Λέανδρος-, εκείνος όμως ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό για ακόμη ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του.


Η λατρεία του για την Ιο, που τον έκανε να πάρει την απόφαση να ανοίξει μια επιχείρηση εστίασης στο νησί, η οποία λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια, τον οδήγησε στη μεγάλη απόφαση να βάλει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές για το αξίωμα του δημάρχου. Οι πληροφορίες θέλουν αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που ασχολείται ενεργά με τα κοινά του νησιού, αφού πριν από τρία χρόνια είχε ενώσει όλους τους επαγγελματίες της Ιου δημιουργώντας έναν σύνδεσμο με την ονομασία Μπλε, στον οποίο ο Μάκης ήταν πρόεδρος. Στόχος τους ήταν να λύνουν τα προβλήματά τους και να διευθετούν τα θέματά τους χωρίς να εξαρτώνται από τη δημοτική Αρχή. Με αυτόν τον τρόπο έκαναν τη δική τους προβολή και διαφήμιση στο νησί συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση του τουρισμού.


Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του είναι αυξημένες, λόγω του κέντρου που διατηρεί στην Αυστρία και το οποίο επισκέπτεται όλη η αφρόκρεμα της χώρας, ως Ελληνας ήθελε να κάνει κάτι για το νησί του. Γι’ αυτό και προσπαθεί να φτιάξει έτσι το πρόγραμμά του ώστε να μπορεί τον περισσότερο καιρό να είναι στην Ελλάδα και να ασχολείται με τα κοινά της Ιου, συμβάλλοντας και στη διαφήμιση του νησιού με τις γνωριμίες που έχει από το διεθνές jet set. Οσοι τον ξέρουν καλά λένε ότι επειδή είναι διατροφολόγος, αλλά και οικολόγος δεν θέλει απλώς να αναδείξει έναν καλοκαιρινό προορισμό, αλλά να προβάλει και την οικολογική εικόνα του νησιού, το οποίο ενδείκνυται για χαλαρωτικές διακοπές και για τα μοναδικά μέρη για τους φανατικούς της υγιεινής ζωής.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...