Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Ελληνας DJ και η «Μαράια Κάρεϊ»

Ο Παύλος Ταγκάλογλου ή Etostone αποκαλύπτει λεπτομέρειας από την δουλειά του με την Αμάντα Γουίλσον.


Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Αμάντα Γουίλσον είναι η νέα μούσα του Ελληνα μουσικού παραγωγού και συνθέτη Παύλου Ταγκάλογλου ή Etostone, όπως είναι ευρύτερα γνωστός. Ο Θεσσαλονικιός μουσικός, μετά την Τάμτα, την Demy, αλλά και δεκάδες ακόμη Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες, ανεβάζει τον επαγγελματικό του πήχη ακόμη πιο ψηλά και συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο famous ταλέντα της dance house μουσικής στον κόσμο.


Η «λευκή Μαράια Κάρεϊ», όπως αποκαλούν την Αμάντα Γουίλσον οι θαυμαστές της αλλά και κορυφαίοι μουσικοί, λόγω της αγγελικής φωνής της, που σε έκταση καλύπτει με ευκολία τέσσερις οκτάβες, και ο Ελληνας μουσικός βρέθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο, προκειμένου να επιλέξουν το τραγούδι με το οποίο θα σφραγίσουν την πρώτη τους συνεργασία.


Η «Espresso της Κυριακής» επικοινώνησε με τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαίωσε την είδηση, αλλά αποκάλυψε και όλα όσα θα θέλαμε να γνωρίζουμε για την όμορφη σταρ, το άστρο της οποίας χρόνο με τον χρόνο λάμπει όλο και περισσότερο.


«Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με πάρα πολλά χαρίσματα. Είμαι ενθουσιασμένος που τη γνώρισα και που θα τραγουδήσει ένα από τα κομμάτια που έγραψα ειδικά για εκείνην» εκμυστηρεύεται ο Etostone, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δέχεται συνεχώς προτάσεις από μεγάλες εταιρίες που επιθυμούν διακαώς να κυκλοφορήσουν το νέο κομμάτι της Αμάντα Γουίλσον. «Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά και πρωτόγνωρο για εμένα όλο αυτό που έχει συμβεί. Καθημερινά επικοινωνώ με τους κορυφαίους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, ακόμη και πριν καν ακούσουν το κομμάτι!


Σε αυτό η αλήθεια είναι πως είμαι απίστευτα επιφυλακτικός, γι’ αυτό και δεν αποκαλύπτω ακόμη τον τίτλο του τραγουδιού. Θα πω όμως πως το τραγούδι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Αμάντα και πως αν όλα πάνε όπως επιθυμούμε και οι δύο, από την ώρα που θα κυκλοφορήσει θα γίνει μεγάλη επιτυχία. Αλλωστε ό,τι έχει πει η Αμάντα έχει γίνει… μουσικός ύμνος. Το ίδιο εύχομαι να συμβεί και τώρα».


Η Αμάντα Γουίλσον έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις επιτυχίες που έχει κάνει με τον Σουηδό dj, remixer, μοντέλο και μουσικό παραγωγό Avicii, τους Freemasons και άλλους. «Συγκεκριμένα τραγούδησε το κομμάτι που έκανε τον Avicii πασίγνωστο στον κόσμο με τον τίτλο “Seek Bromance”. Τότε ο Avicii υπέγραψε με το ψευδώνυμό του “Tim Berg”. Τα κομμάτια της έχουν φτάσει στα charts όλου του κόσμου, με πέντε επιτυχίες στο top-100 της Μεγάλης Βρετανίας (UK Charts), αλλά και στο Billboard της Αμερικής. Είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, ενώ πιστεύω πως στο μέλλον θα έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο. Είναι το γούρι μου, αυτό είναι το σίγουρο» αναφέρει ο Ελληνας καλλιτέχνης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Λονδίνο είχε την ευκαιρία να της παρουσιάσει μέρος της δουλειάς του.


«Της παρουσίασα τρία τραγούδια που έγραψα πάνω στη φωνή. Της ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξει, αλλά πιστεύω πως καταλήξαμε στο πιο ιδανικό για εκείνην. Εχει πλάκα για μένα όλο αυτό γιατί δεν περίμενα ποτέ πως θα μπορούσα με ένα τόσο μεγάλο όνομα της μουσικής να μιλάω καθημερινά, έστω και μέσω Skype. Πιστεύω πως για πρώτη φορά Ελληνας παραγωγός θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια τόσο μεγάλη ερμηνεύτρια».


16 χρόνια με συνεργασίες και επιτυχίες


Επίσημα στον χώρο της δισκογραφίας ο Παύλος Ταγκάλογλου εμφανίστηκε το 1998 με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο τότε Methorios 1512. Δύο χρόνια αργότερα μετονομάστηκε σε Etostone και από τότε με αυτό το όνομα κάνει καριέρα. Οσο για τις επιτυχίες που έχει υπογράψει… πολλές, αφού και ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία της Τάμτα «Κοίτα με» ή το «Σε θέλω πιο σέξι» του Νίκου Γκάνου.


Και ποιος δεν έχει χορέψει το «Fell me up» ή δεν έχει ταξιδέψει με το «Together», το βιντεοκλίπ που ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2013 σε διαγωνισμό στο Λος Αντζελες. «Το 2009 συνεργάστηκα με την Τάμτα στο “Κοίτα με” και το “Φύγε”, στα οποία είχα γράψει τη μουσική και τους στίχους. Την εποχή εκείνη έκανα και το remix για τις Δυτικές Συνοικίες και το τραγούδι τους “Καλοκαιρινά ραντεβού”.


Μετά έδωσα ένα τραγούδι μου, στοίχους και μουσική δικά μου, στον Νίκο Γκάνο, το “Σε θέλω πιο σέξι”. Εχω κάνει επίσης το remix για Χατζηγιάννη και Μηδενιστή στο τραγούδι τους “Σε έναν τοίχο”, ενώ πρόσφατα συνεργάστηκα και με το γνωστό ως golden girl της ελληνικής pop σκηνής, την Demy, για το remix του τραγουδιού “Μένω”. Εχω γράψει επίσης μουσική για soundtracks και ντοκιμαντέρ» καταλήγει ο Etostone.


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...