Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Τα χάσαμε τα κορμιά, πατριώτη!

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, οι Πελέ και Μαντούρο αντίστοιχα, είχαν στο παρελθόν σχέση με δύο διάσημα μοντέλα.


Τι κορμιά χάσαμε και δεν θα δούμε στα ελληνικά γήπεδα! Σχέση με δύο πανέμορφα μοντέλα που κόβουν την ανάσα του αντρικού πληθυσμού και στο πέρασμά τους προκαλούν λιποθυμίες είχαν στο παρελθόν ο Βίτορ Πελέ που μεταπήδησε από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, το μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία. Οι δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν αξιόλογη καριέρα στην Ευρώπη ήρθαν… σόλο στη χώρα μας, έχοντας ωστόσο «προίκα» τον δεσμό τους με την Ντέμπορα Σαλβαλάτζιο και τη Μελίσα Σνίκες αντίστοιχα.


Η Ντέμπορα Σαλβαλάτζιο είναι ένα από τα γνωστά μοντέλα στην Ιταλία αλλά και ηθοποιός. Κατά καιρούς έχει δημιουργήσει σχέση με γνωστούς ποδοσφαιριστές από το Καμπιονάτο και για σχεδόν ένα χρόνο ήταν το κορίτσι του Πελέ, με τον οποίο μάλιστα είχε αρραβωνιαστεί φτάνοντας ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά οι τίτλοι τέλους έπεσαν πριν από περίπου ένα χρόνο.


Με καταγωγή από τη Λατίνα της Ιταλίας, το μοντέλο με τα πράσινα μάτια και τις αναλογίες 86-60-89 μένει μόνιμα στο Μιλάνο. Εκεί τη γνώρισε ο νυν άσος του Ολυμπιακού την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο δεσμός τους απασχόλησε για σημαντικό διάστημα τον Τύπο της γειτονικής χώρας, περισσότερο λόγω του πληθωρικού ταμπεραμέντου της Ντέμπορας, η οποία έχει αποκτήσει τον τίτλο της «αγαπημένης των ποδοσφαιριστών», λόγω του ότι οι σχέσεις της ήταν σχεδόν αποκλειστικά με ποδοσφαιριστές. Πριν γνωρίσει τον Πελέ έβγαινε με τον Ματέο Φερέρι, ενώ στα «δίχτυα» της μπλέχτηκε και ο Κριστιάν Βιέρι. Ποιος άλλωστε μπορεί να μην υποκλιθεί στα κάλλη της;


Κι αν ο Πελέ είχε αρραβωνιαστεί με μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην Ιταλία, τι, αλήθεια, να πει κανείς για την εντυπωσιακά όμορφη πρώην κοπέλα του Ολλανδού αμυντικού μέσου Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα από τον Χουμπ Στέφενς. Ο Μαντούρο ήταν ζευγάρι με τη Μις Ολλανδία 2007 Μελίσα Σνίκες και όσο διάστημα ήταν μαζί είχαν μονοπωλήσει τον Τύπο της Ολλανδίας και της Ισπανίας. Το γεγονός όμως ότι εκείνος από το 2008 είχε μεταναστεύσει στην Ιβηρική χερσόνησο για να παίξει ποδόσφαιρο κι εκείνη είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην πατρίδα του στάθηκε η αφορμή για το τέλος της σχέσης τους, προς θλίψη όλων όσοι θέλαμε να τη βλέπαμε στις κερκίδες της Τούμπας.
Η καλλονή Μελίσα είχε κάνει δηλώσεις για την αιτία του χωρισμού λέγοντας: «Στην αρχή δεν θεωρούσα ότι η απόσταση μεταξύ της Ισπανίας και των Κάτω Χωρών θα είναι πρόβλημα. Τελικά διαπίστωσα πως με τόση απόσταση δεν μπορείς να χτίσεις μια σχέση».


Η Ελληνίδα καλλονή δίπλα στον «πράσινο» Πέτριτς


Μπορεί να μη δούμε ποτέ την Ντέμπορα και τη Μελίσα στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» και της Τούμπας αντίστοιχα, εν τούτοις οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα δοκιμάσουν την… όρασή τους στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αιτία; Η γυναίκα του Μλάντεν Πέτρις, η οποία είναι μάλιστα Ελληνίδα. Το όνομά της είναι Δέσποινα Αγαπητού και, σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και τα βέλη του έρωτα ήταν κεραυνοβόλα.


Ο Κροάτης νέος άσος των «πρασίνων» οδήγησε μάλιστα τη Δέσποινα στα σκαλιά της εκκλησίας και καρπός του γάμου τους είναι η η τρίχρονη σήμερα Μελίνα-Σαρλίζ. Ενας από τους λόγους άλλωστε που διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ήταν για να κάνει το χατίρι της Δέσποινας, η οποία ακολουθούσε τον άντρα της σε όλους τους σταθμούς του στην Ευρώπη και τώρα θα έχει την ευκαιρία για τον επόμενο ενάμιση χρόνο να είναι κοντά στην οικογένειά της που τόσο της είχε λείψει.


Π.ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....