Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η «Διαπλοκή» στα… βραβεία των ηθοποιών

Ποιες ταινίες κέρδισαν το αγαλματίδιο που είναι προάγγελος για το «Χρυσό» και οι τηλεοπτικές σειρές που ξεχώρισαν.

Η ταινία «Οδηγός διαπλοκής» κέρδισε το βραβείο του Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (Screen Actors Guild) για το καλύτερο σύνολο ηθοποιών στην ετήσια τελετή που διεξήχθη το Σάββατο στο Χόλιγουντ. Το ενδιαφέρον για την ταινία του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Τζένιφερ Λόρενς, είναι ότι επικράτησε των ανταγωνιστών της, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε κανένα επιμέρους βραβείο ηθοποιίας. Στα βραβεία αυτά, που θεωρούνται από τους ειδικούς του χώρου μια αντιπροσωπευτική «δημοσκόπηση» για τα Οσκαρ, η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Μάθιου Μακόναχι συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, καθώς οι ερμηνείες τους στις ταινίες «Blue Jasmine» και «Dallas Buyers Club» αντίστοιχα τους εξασφάλισαν τα βραβεία για τον πρώτο Γυναικείο και Ανδρικό Ρόλο.


Στη βραδιά το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η Λουπίτα Νιόνγκο, η οποία υποδύεται μια κακοποιημένη εργάτρια σε φυτεία στην ταινία «12 χρόνια σκλάβος» και βραβεύτηκε με το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου. Η Κενυάτισσα ηθοποιός διηγήθηκε τη στιγμή που τηλεφώνησε στον πατέρα της για να του πει ότι πήρε τον ρόλο σε ταινία που έπαιζε και ο Μπραντ Πιτ. Το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου πήγε στον Τζάρεντ Λέτο για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club», για την οποία βραβεύτηκε και με Χρυσή Σφαίρα. Στα βραβεία βραβεύτηκαν επίσης τηλεταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Για τις ερμηνείες τους στην πρώτη κατηγορία βραβεύτηκε ο Μάικλ Ντάγκλας («Behind the Candelabra») και η Χέλεν Μίρεν («Phil Spector»). Τέλος, η σειρά «Breaking Bad» βραβεύτηκε ως η πλέον ξεχωριστή και το «Modern Family» για το καλύτερο σύνολο ηθοποιών. Το βραβείο αυτό παρέλαβε η εκρηκτική Σοφία Βεργκάρα, η οποία, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε για την επιτυχία και το στήθος της!


Οπως κάθε τελετή, έτσι κι αυτή είχε τα λιγότερο ή περισσότερο διασκεδαστικά παρασκήνιά της. Σε ένα από αυτά πρωταγωνίστησε η Τζούλια Ρόμπερτς η οποία επέδειξε αριστοτεχνικά αντανακλαστικά όταν το κιγκλίδωμα που συγκρατούσε τον κόσμο που ήθελε να την πλησιάσει έπεσε. Πήδηξε γρήγορα γρήγορα προς τα πίσω και γλιτωσε στο τσακ το ποδοπάτημα. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ όμως δεν ξεμπέρδεψε το ίδιο εύκολα από τον Ουκρανό ρεπόρτερ Βιτάλιι Σεντιούκ, που του έπιασε τα πόδια στο κόκκινο χαλί και δεν έλεγε να τον αφήσει. Ο Σεντιούκ είναι γνωστός για αντίστοιχες «εφόδους» σε μεγάλα events.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...