Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

Ετσι πιάσαμε όμηρο τον Καραμολέγκο

Πώς περιέγραψαν στις απολογίες τους την απαγωγή οι δύο δράστες, που πήραν τον δρόμο για τη φυλακή.

«Κάναμε ένα τραγικό λάθος. Ζητάμε συγγνώμη από τον κ. Καραμολέγκο και την οικογένειά του για την περιπέτεια στην οποία τους υποβάλαμε…». Με αυτά τα λόγια οι δύο Μολδαβοί απαγωγείς του 57χρονου επιχειρηματία επιχείρησαν να πείσουν την 5η τακτική ανακρίτρια για την ειλικρινή μεταμέλειά τους και να… αποδομήσουν την εικόνα των αδίστακτων εγκληματιών που συνοδεύει τις βαρύτατες κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζουν.


Ομως, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτρια και εισαγγελέα, τους έδειξαν τον δρόμο για τη φυλακή. Οι δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι, ηλικίας 37 και 27 ετών, περιέγραψαν καρέ- καρέ στην απολογία τους την απαγωγή του Μανώλη Καραμολέγκου, από τη σύλληψη του αρχικού σχεδίου έως τη στιγμή της σύλληψής τους από τις αστυνομικές Αρχές.


Οπως φέρεται να υποστήριξαν, «σκηνοθέτησαν» ένα ατύχημα προκειμένου να καταφέρουν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητό του. Οταν πέτυχαν το στόχο τους του επιτέθηκαν, τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τον μετέφεραν στην Πάρνηθα.


Εκεί, όπως φέρεται να ομολόγησαν, τον υποχρέωσαν να πάρει τηλέφωνο τον οικονομικό του διευθυντή και να του ζητήσει άμεσα δύο εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα φέρεται να του υπέδειξαν να του πει πως σκότωσε με το αυτοκίνητό του μια γυναίκα και ότι οι αστυνομικοί του ζητούν 2.000.000 για να τον «καλύψουν»! Αφού πέρασε η νύχτα, οι απαγωγείς τον μετέφεραν στο κρησφύγετο της Κερατέας, όπου ο ένας εκ των τριών (που διαφεύγει της σύλληψης) πήρε τον χαρτοφύλακα του επιχειρηματία με 6.000 ευρώ και έφυγε, ενώ ο δεύτερος κατευθύνθηκε στην πλατεία Βικτωρίας για να αγοράσει κινητά τηλέφωνα.


Οπως φέρεται να υποστήριξε ο 37χρονος, που ομολόγησε ότι ήταν ο «εγκέφαλος» της απαγωγής, όταν έμεινε μόνος με τον επιχειρηματία και οι συνεργοί του δεν απαντούσαν στις κλήσεις του μετάνιωσε για την πράξη του και αποφάσισε να παραδοθεί. Από την πλευρά του, ο 27χρονος υποστήριξε ότι προσελήφθη από τον 37χρονο ως οδηγός, χωρίς να γνωρίζει εξ αρχής για το σχέδιο απαγωγής του επιχειρηματία. Οι αστυνομικοί, πάντως, αναζητούν μια ομοεθνή τους που φέρεται να έδωσε πληροφορίες για τον βιομήχανο και έναν Ελληνα που φέρεται ως «εγκέφαλος» της απαγωγής».


ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...