Δημοσκόπηση έδειξε ότι το 35% των Ελλήνων την «επόμενη μέρα» της καραντίνας θα πάει κομμωτήριο

Αισιόδοξες σκέψεις για την «επόμενη μέρα» προσπαθούν να κάνουν οι Eλληνες, τη στιγμή που η χώρα διανύει την τέταρτη εβδομάδα απαγόρευσης της κυκλοφορίας που επέβαλε η κυβέρνηση, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Ήδη, μάλιστα, προγραμματίζουν τι θα κάνουν μετά την άρση των μέτρων, δίνοντας προτεραιότητα στην… εμφάνισή τους!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, στην ερώτηση «τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού», πρώτη από τις επιλογές έρχεται με ποσοστό 35% η επίσκεψη στο… κομμωτήριο! Το 28% δήλωσε ότι θέλει να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι σε κάποια άλλη περιοχή της χώρας, ενώ το 20% δήλωσε ότι θέλει να κάνει αγορές ρούχων και παπουτσιών!

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν με 13% η επιλογή της περιποίησης ομορφιάς και με 12% ένα αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό. Πιο κάτω στην κατάταξη, με 11%, βρίσκεται η επιλογή αγοράς ηλεκτρικών συσκευών, ενώ το 11% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλει να κάνει διακοπές στο εξωτερικό μετά τη λήξη της καραντίνας. Ακολουθεί με ποσοστό 9% ένα αεροπορικό ταξίδι στο εσωτερικό, ενώ το 8% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση απάντησε ότι θέλει να αγοράσει έπιπλα και εξοπλισμό για το σπίτι του. Τέλος, το 4% δήλωσε ότι θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο, ενώ το ίδιο ποσοστό θέλει να καταφύγει σε ιδιωτική ασφάλεια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ