Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Δον Ζουάν-μαστροπός τής πούλησε έρωτα μέσω διαδικτύου και την έβγαλε στο κλαρί με ξύλο και βασανιστήρια

Οι υποσχέσεις για μια ονειρική σχέση έπεισαν μια 28χρονη Γερμανίδα μητέρα ενός κοριτσιού να ακολουθήσει τον Ελληνα που γνώρισε στο facebook και την επισκέφθηκε στην πατρίδα της.

Όταν όμως ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του να τον συναντήσει στην Αθήνα, ξεκίνησε ο εφιάλτης. Ο άλλοτε ευγενικός «Δον Ζουάν» -που αποδείχθηκε παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού- πέταξε τη μάσκα του ερωτευμένου και τη μετέτρεψε σε «σκλάβα του σεξ», κλειδώνοντάς την σε ένα μπουντρούμι στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια. Εκεί την «πότιζε» ναρκωτικά και την ξυλοκοπούσε για να την εξαναγκάζει να προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες σε πελάτες, με τους οποίους έκλεινε ραντεβού μέσω «ροζ» ιστοσελίδας στην οποία είχε φτιάξει το προφίλ της!

Στη διαδικτυακή γνωριμία που είχαν τους σχεδόν πέντε τελευταίους μήνες, ο Ελληνας Βασίλης εμφανιζόταν στη νεαρή Γερμανίδα ως ο ιδανικός σύντροφος. Οι τελευταίες επιφυλάξεις της κάμφθηκαν, όταν την επισκέφτηκε στη Γερμανία όπου ζούσε με την ανήλικη κόρη της από τον δεύτερο γάμο της. Εκεί, την έπεισε για τον έρωτά του και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η Τζούλια άφησε πίσω όλη την έως τότε ζωή της, παρέδωσε την κορούλα της στον πρώην σύζυγό της και ταξίδεψε στην Αθήνα για να ζήσει αυτό που νόμιζε ότι θα ήταν ένας μοναδικός έρωτας.

Ο Βασίλης Σ. την παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να πάνε μαζί στο «διαμέρισμά του» στο οποίο, όπως της υποσχόταν, θα ζούσαν για πάντα μαζί. Και εκεί, όλα άλλαξαν για την ερωτοχτυπημένη Γερμανίδα, καθώς βρέθηκε εγκλωβισμένη στα δίχτυα του ανθρώπου που είχε εμπιστευτεί. Ο 37χρονος την κλείδωσε στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Σκιάθου στα Πατήσια και απαίτησε να εκδίδεται σε ερωτικά ραντεβού. Όταν η Τζούλια αντέδρασε, άρχισε να τη βασανίζει ανηλεώς, κάμπτοντας κάθε αντίστασή της με τη χορήγηση παράνομων ουσιών.

Όπως κατέθεσε η Γερμανίδα, ο 37χρονος είχε αναρτήσει σε «ροζ» ιστοσελίδα αγγελία με γυμνές φωτογραφίες της και τα στοιχεία της και κανόνιζε τα ραντεβού με άνδρες οι οποίοι επιζητούσαν ερωτική συνεύρεση, αντί ποσού 100-120 ευρώ. Η επικοινωνία με τους «πελάτες» γινόταν με απευθείας μηνύματα στην ιστοσελίδα και ως τόπος συνάντησης οριζόταν το διαμέρισμα της οδού Σκιάθου, όπου ο Ελληνας μαστροπός την υποχρέωνε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, ώσπου κατάφερε να δραπετεύσει.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Βασίλης Σ. βγήκε από το διαμέρισμα και ξέχασε να κλειδώσει την πόρτα… Η απελπισμένη Γερμανίδα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς, στους οποίους διηγήθηκε τον εφιάλτη που βίωνε. Όπως είπε η Τζούλια, είχε γνωρίσει ακόμα μια νεαρή Γερμανίδα με το όνομα Νατάσα που αποκαλύφθηκε πως ήταν η σύζυγος του 37χρονου, με την οποία είχαν αποκτήσει και παιδί και έμεναν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Κυψέλης. Η γυναίκα εξετάστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και όπως αποδείχθηκε είχε γνωρίσει τη νεαρή Γερμανίδα, χωρίς να ξέρει ότι ήταν θύμα της αρρωστημένης δραστηριότητας του συζύγου της!

Η 28χρονη Γερμανίδα βρίσκεται σε ψυχολογική υποστήριξη, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία και άλλα αδικήματα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον προσδιορισμό των επαφών του, προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως το εύρος της δράσης του.

Ζητούσε από το μπαλκόνι βοήθεια!

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ένας πολίτης κατήγγειλε στο κέντρο της Αμεσης Δράσης ότι μια γυναίκα καλούσε σε βοήθεια από το μπαλόνι διαμερίσματος στην οδό Σκιάθου, στα Πατήσια.

Όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησαν αναζητήσεις, είδαν στην οδό Αχαρνών 299 μια νεαρή αλλοδαπή να κινείται προς το μέρος τους ζητώντας βοήθεια. Με τα λίγα αγγλικά που γνώριζε και με νοήματα η γυναίκα έδειξε στους αστυνομικούς τα τραύματα που έφερε στα χέρια και το σώμα, δήλωσε Γερμανίδα υπήκοος και κατήγγειλε ότι ήταν θύμα παράνομης παρακράτησης από έναν άνδρα, τον οποίο γνώριζε και την είχε φυλακίσει σε σπίτι κοντά στο σημείο όπου τους βρήκε. Οπως τους ανέφερε, ο Βασίλης Σ. της είχε αφαιρέσει έγγραφα και χρήματα, την κρατούσε φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα επί της οδού Σκιάθου και την υποχρέωνε να παρέχει ερωτικές «υπηρεσίες» σε αγνώστους.

Η επικοινωνία

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον 37χρονο που υπέδειξε η 28χρονη Γερμανίδα και του ζήτησαν να τους συναντήσει για να τους βοηθήσει με τη μετάφραση από τα γερμανικά, με πρόφαση ότι μια γυναίκα είχε χαθεί στην Αθήνα και δεν γνώριζε άλλη γλώσσα! Ο Βασίλης Σ. προσπαθούσε να καταλάβει αν οι αστυνομικοί γνώριζαν τι συνέβαινε με την Τζούλια, όμως τελικά πείστηκε ότι οι προθέσεις τους ήταν να βοηθήσουν τη Γερμανίδα να επιστρέψει στο σπίτι του συντρόφου της, καθώς είχε… χαθεί στη διαδρομή!

Ο μαστροπός πίστεψε ότι επρόκειτο για άλλη γυναίκα και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τού ζήτησαν να τους συναντήσει στην Αχαρνών.

Αναζητήσεις

Ωστόσο, δεν τον περίμεναν και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον άνδρα που τους είχε περιγράψει η 28χρονη Γερμανίδα. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα τον εντόπισαν να κινείται επί της Αχαρνών, στο ύψος του αριθμού 264, και τον ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του 37χρονου κατασχέθηκαν η ταυτότητα της Τζούλια και το διαβατήριο της ανήλικης κόρης της και προήχθη στην Ασφάλεια του Αγίου Παντελεήμονα, όπου είχε ήδη οδηγηθεί η 28χρονη και κατέθετε παρουσία γερμανόφωνου αστυνομικού της υπηρεσίας, που εκτελούσε χρέη διερμηνέα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...