Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Απαρηγόρητοι συγγενείς, φίλοι και γιατροί για τον χαμό του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη

Θρήνο, αλλά και ισχυρό σοκ έχει σκορπίσει σε ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος του 35χρονου ξυλουργού, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, τα ξημερώματα της Τρίτης. Συγγενείς, φίλοι, ακόμη και οι γιατροί του Νοσοκομείου «Αγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλευόταν ο άτυχος Μουσταφά, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή από τη μία στιγμή στην άλλη, αφήνοντας ορφανή τη μόλις 18 μηνών κορούλα του.

«Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» ήταν μερικά από τα σπαρακτικά λόγια της συζύγου του, η οποία, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και της χορηγούνται ηρεμιστικά φάρμακα.

Η πεθερά του άτυχου 35χρονου περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας λόγο για τα συμπτώματα που παρουσίασε ο Μουσταφά, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε το σύστημα υγείας για παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος. Όπως δήλωσε, ο ΕΟΔΥ συνέστησε στον άτυχο ξυλουργό να μην πάει σε νοσοκομείο αλλά να καθίσει στο σπίτι για τρεις ημέρες, αν και γνώριζε ότι επί δύο συνεχόμενα 24ωρα παρουσίαζε πυρετό που δεν έπεφτε.

«Στο νοσοκομείο, τελικά, τον πήγα εγώ. Θα κάνω μια παρένθεση, λέγοντας πως φταίει και το κράτος που μας άφησε αβοήθητους, καθώς κανείς γιατρός δεν μας δεχόταν όταν τους λέγαμε πως έχει πυρετό, ούτε ιδιωτικός ούτε στο Κέντρο Υγείας. Τον πήγα περπατώντας στο νοσοκομείο! Οταν κάναμε την εισαγωγή είχε 38 πυρετό και τίποτε άλλο. Πήραν τον γαμπρό μου μέσα, του έκαναν το πρώτο τεστ και το δεύτερο τεστ, αλλά βγήκαν αρνητικά…» είπε η πεθερά του Μουσταφά.

Σοκαρισμένος είναι και ο παππούς του 35χρονου ο οποίος, όπως δήλωσε, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μουσταφά λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. “Καλά είσαι;”, “Εχω λίγο πυρετό και αυτός θα κατέβει” λέει. Ε, ξαφνικά, σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε, αν είναι δυνατόν!
Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα, βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει ποτέ το παιδί, δεν είχε πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ενα παιδάκι 18 μηνών έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό» έλεγε βουρκωμένος ο παππούς του 35χρονου.

Χθες, παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής, συνεργεία του Δήμου Νεάπολης-Συκεών έκαναν απολύμανση στη γειτονιά του αδικοχαμένου ξυλουργού, ενώ αναμένεται να απολυμανθεί και η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο 35χρονος.

φ3 28

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...