2+1 βραστήρες και φριτέζες για το κατάστημα εστίασης

Εάν θέλουμε να συγκρίνουμε τις απαιτήσεις της οικιακής κουζίνας με αυτές του εξοπλισμού μαζικής εστίασης, σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι ο επαγγελματικός εξοπλισμός είναι ένας εντελώς διαφορετικός τομέας, αφού τα μηχανήματα ανήκουν σε διαφορετική κλάση, λειτουργία και χαρακτηριστικά.

Δύο από τα φαινομενικά πολύ απλά προϊόντα, αλλά πολύ σημαντικά για την γρήγορη λειτουργία επιχείρησης εστίασης, είναι οι βραστήρες και οι φριτέζες.

Βραστήρες εμμέσου θερμάνσεως

Οι επαγγελματικοί βραστήρες εμμέσου θερμάνσεως είναι ιδανική επιλογή για κεντρικές κουζίνες, catering, νοσοκομεία, στρατόπεδα. Ο βραστήρας της BERTO’S, με χωρητικότητα 150L, είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση.

Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί και ο βιομηχανικός βραστήρας της FIREX, με μηχανοκίνητη ανατροπή του κάδου και χωρητικότητας από 100 έως 500L. Δείτε τον εδώ.

Φριτέζες

Για να επιλέξετε τη σωστή φριτέζα, θα πρέπει να ελέγξετε την ενέργεια που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας για όλο τον επαγγελματικό της εξοπλισμό. Οι ηλεκτρικές φριτέζες είναι πιο απλές στην χρήση τους, αφού η λειτουργία τους γίνεται με ρεύμα. Από την άλλη οι φριτέζες αερίου απαιτούν την ύπαρξη εγκατάστασης ή ατομικές φιάλες.

Από την οικονομική σειρά, μια πολύ καλή επιλογή είναι αυτή η ηλεκτρική φριτέζα Ιταλίας με αποσπώμενο κάδο που καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα. Εάν, πάλι, αναζητάτε κάτι με ακόμα πιο υψηλές προδιαγραφές, η επαγγελματική φριτέζααερίου GL8+8B από ανοξείδωτο ατσάλι είναι μια πολύ αξιόλογη πρόταση.

Ο εξοπλισμός κουζίνας και εστίασης που ψάχνετε βρίσκεται στην τεράστια ετοιμοπαράδοτη ποικιλία της επιχείρησης Varanakis!

Γιατί Varanakis

  • ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα
  • άμεση τεχνική υποστήριξη
  • εγγυημένη υψηλή ποιότητα
  • εμπειρία 45 ετών στον χώρο
    πανελλαδική υποστήριξη
  • συνεργασία με μεγάλες εταιρείες εξοπλισμού εστίασης σε Ιταλία, Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ