Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την απαγωγέα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης -με αίσιο τέλος- της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα, καθώς ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που φέρεται ότι την απήγαγε την περασμένη Πέμπτη.

Από την Εύα Παπαδάτου

Την ίδια στιγμή, στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης μπαίνει το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει η μαθήτρια, ούτως ώστε να διερευνηθούν τα άτομα που απαρτίζουν τον οικογενειακό και φιλικό περίγυρό της και να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Βάσει της μαρτυρίας της 10χρονης ταυτοποιήθηκε η κοκκινομάλλα που φέρεται ότι την απήγαγε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα, καθώς η μικρή φέρεται ότι την έχει αναγνωρίσει! Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν τις έρευνες με ιδιαίτερο ζήλο εξέτασαν ένα βίντεο-ντοκουμέντο που έφτασε στα χέρια τους από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού που την κατέγραψε. Σε αυτό διακρίνεται η μικρή να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη η οποία, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σχετίζεται με τη μυστηριώδη υπόθεση. Μάλιστα, εκτός από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο με το παιδί, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν ηλικιωμένο! Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να συνθέσουν το «παζλ» της υπόθεσης, αναζητώντας και το κίνητρο της αρπαγής, που προς το παρόν παραμένει άγνωστο, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υποβάλλεται σε μία σειρά εξετάσεων που θα βοηθήσουν τις Αρχές να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση, ενώ κάνει συνεδρίες με παιδοψυχολόγους. Από τις έως τώρα εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη κακοποίησης, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν της έδωσαν φάρμακα ή ουσίες.

Τη μικρή επισκέφτηκε στο νοσοκομείο η μητέρα της μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αλλά της επιτράπηκε να τη δει μόνο για 20 λεπτά. Της απαγόρευσαν να της κάνει ερωτήσεις κι έτσι, αφού την αγκάλιασε και έμεινε λίγο στο πλευρό της, αποχώρησε.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης για να βρεθεί στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου, κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με τον άνθρωπο που τη βρήκε, ήταν σαν χαμένη και αρκετά εξαντλημένη, ενώ του προκάλεσε εντύπωση ότι τον παρακάλεσε να μην καλέσει την Αστυνομία. Η εξαφάνισή της για δύο 24ωρα χαρακτηρίζεται από τις Αρχές εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση με άγνωστες πτυχές, και για τον λόγο αυτόν η μητέρα και ο πατριός της Μαρκέλλας έδιναν καταθέσεις στους αστυνομικούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...