Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Σοκάρει το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 10χρονης Μαρκέλλας – Την «πότισαν» ναρκωτικά

Από την Εύα Παπαδάτου

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της 10χρονης Μαρκέλλας, που απήχθη στην Τούμπα από μία γυναίκα και βρέθηκε σώα αλλά σε κατάσταση σοκ 48 ώρες μετά.

Καθημερινά έρχονται στο φως νέα στοιχεία που δίνουν διαφορετική τροπή στην περίεργη αυτή υπόθεση, με αποκορύφωμα το σοκαριστικό αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξε ότι στον οργανισμό της μικρής ανιχνεύθηκαν δύο είδη ναρκωτικών!

Οι ουσίες τής είχαν χορηγηθεί πρόσφατα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα. Πάντως, δεν αποκλείεται η εικόνα σύγχυσης που είχε το παιδί όταν βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά να ήταν αποτέλεσμα της λήψης ναρκωτικών. Οι εξετάσεις στο κοριτσάκι συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος της εβδομάδας.

Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση και διερευνούν με προσοχή προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ «χτενίζουν» το συγγενικό και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας της Μαρκέλλας. Μέσα από βίντεο κλειστού κυκλώματος και μαρτυρίες οι αστυνομικοί πλησιάζουν στη λύση του μυστηρίου και στην άγνωστη κοκκινομάλλα που απήγαγε τη μαθήτρια το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Την ίδια ώρα, την επιμέλεια της 10χρονης διεκδικεί ο 26χρονος αδελφός της Χρήστος, ο οποίος λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για να υποβάλει σχετικό αίτημα στην εισαγγελέα Ανηλίκων. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 26χρονου Ανθούλα Ανάσογλου, έγινε ακρόαση από την εισαγγελέα και ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια της μικρής, αν τυχόν το περιβάλλον της μητέρας δεν κριθεί κατάλληλο.

Ο αδελφός της Μαρκέλλας ενοχλήθηκε όταν γνωστός οργανισμός για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών προχώρησε σε παρέμβαση στην Εισαγγελία Ανηλίκων, ζητώντας να ελεγχθεί το περιβάλλον της 10χρονης. Ο ίδιος είπε ότι στη ζωή της μικρούλας υπάρχουν αυτός και η μεγαλύτερη αδελφή της οικογένειας, οι οποίοι βιοπορίζονται μόνοι τους και μπορούν να διεκδικήσουν την επιμέλεια της Μαρκέλλας, και εξήγησε πως εκείνος δεν ζει με τη μητέρα του, αλλά σε άλλο σπίτι κοντά στην περιοχή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι όποιος είναι υπεύθυνος για όσα μαρτυρικά πέρασε η αδελφή του πρέπει να πληρώσει.

«Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον κατάλληλο, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα τη μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα» συμπλήρωσε ο νεαρός.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» η δικηγόρος του 26χρονου, η γυναίκα που απήγαγε τη μικρή είναι άτομο γνωστό, από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον.
«Θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω απ’ όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς» δήλωσε η κυρία Ανάσογλου και πρόσθεσε ότι «Ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας», τονίζοντας ότι «οι έρευνες είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα ωρών, αν όχι ημερών, να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες».

Η Μαρκέλλα Βεράμη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και εντοπίστηκε στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου να περιφέρεται κοντά σε ένα πρατήριο καυσίμων στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...