Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τον έσφαξαν στον ύπνο η γυναίκα και η κόρη του

Απροσδόκητη τροπή πήρε η δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή, ο οποίος βρέθηκε με κομμένο τον λαιμό το βράδυ της περασμένης Κυριακής μέσα στο διαμέρισμά του, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς αποκαλύφθηκε ότι τον κατακρεούργησαν η σύζυγος και η κόρη του, που ισχυρίζονται ότι το θύμα κακοποιούσε σεξουαλικά την τελευταία!

Η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα, η οποία τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Από τις προανακριτικές ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι η μητέρα και η κόρη της μπήκαν μαζί τα ξημερώματα της Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί και, αφού τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με μαχαίρι, στη συνέχεια τον σκότωσαν, καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα στον τράχηλο και στο δεξί μάγουλο!

Σε λίμνη αίματος

Το θύμα βρήκε το βράδυ της Κυριακής μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιος του, ο οποίος τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στη μητέρα του και έπειτα ειδοποίησε τις Αρχές. Εσπευσαν στην οδό Ιθάκης συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ιατροδικαστής, σύμφωνα με τον οποίο ο 49χρονος είχε δεχτεί και αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο, εκτός από τις μαχαιριές.

Το κλιμάκιο της Σήμανσης διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης στο διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα. Συγκεκριμένα, η είσοδος του σπιτιού δεν είχε παραβιαστεί, γεγονός που απομάκρυνε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο να ήταν η ληστεία το κίνητρο των δραστών.

Επίσης, ερωτήματα προκάλεσε το γεγονός ότι ένα από τα παράθυρα του σπιτιού ήταν ανοιχτό, το κλιματιστικό βρισκόταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη! Ωστόσο το όργανο του εγκλήματος δεν εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να κρύψουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα το σκηνικό. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που φέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία βρέθηκε σε έναν υπόνομο σε σημείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ο Εύοσμος βρίσκεται στη δυτική πλευρά) και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

σεξουαλική κακοποίηση

Οπως έγινε γνωστό από πηγές της Αστυνομίας, το κίνητρο της πράξης φέρεται ότι έχει ρίζες στο παρελθόν, καθώς, όπως κατήγγειλε η 45χρονη, ο σύζυγός της ασελγούσε κατ’ επανάληψη εις βάρος της κόρης τους όσο εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. «Ημασταν θύματα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης επί σειρά ετών» κατέθεσαν προανακριτικά μητέρα και κόρη, προσθέτοντας ότι ο 49χρονος καταχράστηκε χρήματα από το οικογενειακό τους ταμείο.

«Πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης έφτασαν σε αυτή την απονενοημένη πράξη, η οποία εκείνη τη στιγμή φάνταζε ως η μοναδική λύση για να σωθούν από τα δεινά τα οποία έχουν υποστεί» ανέφερε ο δικηγόρος των γυναικών Ιάκωβος Ψωμιάδης, προσθέτοντας ότι προχώρησαν στο έγκλημα όταν η μητέρα έμαθε από την κόρη της ότι ο πατέρας την κακοποιούσε σεξουαλικά. «Ηταν μια πράξη εν βρασμώ» συμπλήρωσε.

Οι δύο γυναίκες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή και ως τότε θα παραμείνουν κρατούμενες. Η κοινωνία του Ευόσμου έχει συγκλονιστεί από το άγριο φονικό και περιμένει να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που ώθησαν τις δύο γυναίκες να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...