Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Άγριο θρίλερ στο Μενίδι: 34χρονος έσφαξε τη μητέρα του επειδή του ζήτησε να… χαμηλώσει τη μουσική

Σκηνές από την ταινία θρίλερ «Ψυχώ», που πάγωσαν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι μιας οικογένειας επί της οδού Αγίου Σπυρίδωνος στο Μενίδι, όπου ένας 34χρονος, με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έβαψε τα χέρια του με το αίμα της μητέρας του για ασήμαντη αφορμή.

Οι άνδρες της Ασφάλειας αντίκρισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος την άτυχη 54χρονη γυναίκα, ενώ ο μητροκτόνος πηγαινοερχόταν ατάραχος από δωμάτιο σε δωμάτιο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί άρπαξε το κουζινομάχαιρο και το έμπηξε με δύναμη τουλάχιστον έξι φορές στο σώμα της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο, απάντησε με κυνικό τρόπο ότι του έσπασε τα νεύρα, όταν του ζήτησε να… χαμηλώσει τη μουσική!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη περίπου στις 10.00 το βράδυ της Τρίτης και ενώ ο συνταξιούχος αστυνομικός πατέρας του δράστη είχε φύγει από το σπίτι για να πάει να πιάσει βάρδια στην εταιρία όπου εργάζεται ως νυχτοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 34χρονος έβαλε τη μουσική στη διαπασών, πράγμα που φέρεται ότι ενόχλησε τη μητέρα του, η οποία του ζήτησε απλώς να τη χαμηλώσει. Όμως το ταραγμένο μυαλό του παιδιού της πήρε περίεργη στροφή κι έτσι άρπαξε από την κουζίνα ένα μαχαίρι, όρμησε στο δωμάτιο της 54χρονης μητέρας του κι άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία!

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί του και κατάφερε να κατεβεί αιμόφυρτη στον κάτω όροφο, ενώ είχε ειδοποιήσει την εξαδέλφη της, που έσπευσε στο σπίτι για να τη βοηθήσει. Όταν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, της άνοιξε την πόρτα ο 34χρονος και τη ρώτησε με απίστευτη ηρεμία: «Τι κάνεις εδώ; Όλα είναι καλά, δεν τρέχει τίποτα»!

Υπέκυψε στα τραύματα

Ωστόσο, η γυναίκα ήξερε τι είχε συμβεί, μπήκε μέσα και, όταν αντίκρισε την 54χρονη πεσμένη μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάλεσε έντρομη ασθενοφόρο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν περίοικοι και συγγενείς, άργησε πολύ να φτάσει (σ.σ.: σύμφωνα με πληροφορίες, μιάμιση ώρα!), με την 54χρονη να δίνει για αρκετή ώρα μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Όμως, στο τέλος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο γιος της.

Ο 34χρονος είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αχαρνών, οι οποίοι τον παρέλαβαν και κατέσχεσαν το όπλο του εγκλήματος, έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι σκότωσε την ίδια του τη μητέρα. Σήμερα, ο νεαρός μητροκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...