Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η μεγάλη πίκρα της Ιωάννας! Περίμενε περισσότερη εντιμότητα από την πλευρά της 35χρονης Έφης

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν χθες στον ανακριτή οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας και Νίκος Αλεξανδρής, προκειμένου να ενημερωθούν και επισήμως για την πολυσέλιδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της 35χρονης Έφης Κ.

Και ενώ η άτυχη κοπέλα ετοιμάζεται για το τέταρτο επίπονο χειρουργείο σήμερα, ο εκ των δικηγόρων της Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κατηγορουμένη, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί και κρατείται σε ειδικό κελί στις Φυλακές Κορυδαλλού.

«Τα στοιχεία για την 35χρονη είναι πάρα πολλά, προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη είναι η δράστις του αποτρόπαιου εγκλήματος. Είναι νόμιμο δικαίωμα της κατηγορουμένης να μη μιλήσει, ενδεχομένως έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον ανακριτή να απολογηθεί αργότερα, αλλά μπορεί και να μην απολογηθεί και να πάει στο δικαστήριο. Αν με ρωτάτε την προσωπική μου άποψη, το ότι δεν απολογείται είναι έμμεση παραδοχή» είπε o κ. Λύτρας, ενώ στη συνέχεια εξήγησε ότι για να φτάσει στο σημείο ένας δράστης να ζητήσει συγγνώμη, σημαίνει ότι έχει αποδειχθεί την κατηγορία.

«Από τη στιγμή που η 35χρονη δεν αποδέχτηκε, δεν θα μπορούσε να ζητήσει και συγγνώμη, αν και την περιμέναμε…» τόνισε. Όπως ανέφερε, η Ιωάννα πληροφορήθηκε το γεγονός ότι η κατηγορουμένη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και νιώθει «μια μικρή, αν μπορούμε να το πούμε σε σχέση με την τόσο μεγάλη ζημιά που έχει πάθει, ηθική ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο άνθρωπος που της έκανε αυτό το μεγάλο κακό έχει οδηγηθεί στη φυλακή».

Αποζημιώσεις

Ωστόσο, όπως υπογράμμισε ο δεύτερος δικηγόρος του θύματος Νίκος Αλεξανδρής, η Ιωάννα έχει πικραθεί από τη στάση της 35χρονης Έφης, καθώς περίμενε περισσότερη εντιμότητα και γενναιότητα από την πλευρά της και όχι να κρυφτεί πίσω από το «δεν απολογούμαι».

«Οι γονείς είναι βαθύτατα πληγωμένοι από τη συμπεριφορά της κατηγορουμένης και παρ’ όλα αυτά τηρούν μια αξιοπρεπέστατη στάση απέναντι στα γεγονότα» είπε o Νίκος Αλεξανδρής.

Την ίδια ώρα, οι δύο δικηγόροι αναμένεται να προσφύγουν και στα αστικά δικαστήρια, προκειμένου να πετύχουν αποζημίωση, ώστε να μπορέσει η 34χρονη Ιωάννα να αντεπεξέλθει στα τεράστια έξοδα που προκύπτουν από τις τουλάχιστον τριάντα επεμβάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί σε πρόσωπο και σώμα, δεδομένου ότι το βιτριόλι τής έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...