Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Νέες αποκαλύψεις για τον… ιπτάμενο «Δρ. Χάρο»: Πλεύρισε μέχρι και πρόεδρο Εφετών!

Ισχυρές γνωριμίες, που έφταναν έως το… Βατικανό και τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας (!) καυχιόταν πως διαθέτει ο 47χρονος γιατρός-μαϊμού, που φέρεται ότι ευθύνεται για τον θάνατο δυο παιδιών, ηλικίας 14 και 16 ετών, και ενός 78χρονου!

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, που είναι και πατέρας δύο παιδιών, εμφανιζόταν επί τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ως διακεκριμένος γιατρός από την Ελβετία και υποσχόταν πρωτοποριακές θεραπείες, με σκευάσματα από βότανα και δραστικές ουσίες κάνναβης, σε απελπισμένους ασθενείς, που του εναπέθεταν τις τελευταίες ελπίδες τους.

Η δράση του 47χρονου απατεώνα με τα πολλά πρόσωπα, όπως αποτυπώνεται στο διαβιβαστικό σημείωμα της Αστυνομίας, φαίνεται ότι αρχίζει το 2016, με τον ίδιο να συστήνεται ως «Νίκος Κοντός» και με ιδιότητα που εναλλασσόταν κατά περίπτωση. Όταν δεν παρουσιαζόταν ως γιατρός από την Ελβετία, δήλωνε πιλότος, γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας ή ανιψιός γνωστού εφοπλιστή και, εκτός από «θαυματουργές» θεραπείες, έταζε μέχρι και… μεταθέσεις!

Για να ενισχύσει το προφίλ του και να παραπλανήσει τα θύματά του, ο 47χρονος επικαλούνταν επαφές με πολιτικούς, δικαστές και υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας, ενώ δήλωνε στέλεχος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού! Ο «μαϊμού» γιατρός δεν είχε ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού ισχυριζόταν πως έχει ακόμη και στενές επαφές με το Άγιον Όρος και συγκεκριμένα με τις Μονές Εσφιγμένου και Βατοπαιδίου, το Πατριαρχείο, το Βατικανό και τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τον Φεβρουάριο του 2017 ο κατηγορούμενος επισκέφτηκε μια οικογένεια στη Λάρισα φορώντας στρατιωτική στολή πιλότου και υποσχόταν μεταθέσεις. Την ίδια ώρα, δήλωνε μεσίτης σε εταιρία της Σαουδικής Αραβίας, ενώ είχε προσεγγίσει ακόμα και έναν… πρόεδρο Εφετών, παριστάνοντας τον γιατρό! Η «θεραπεία» που χορηγούσε στους άτυχους ασθενείς που έπεσαν στην παγίδα του είχε συνήθως διάρκεια πέντε μηνών και προμηθευόταν τα βότανα από συγκεκριμένο κατάστημα στο Πήλιο.

Ο ίδιος ζητούσε από τα θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα και τους εξέταζε σε ιδιωτικά ιατρεία κλινικών, χωρίς, όπως διαπιστώθηκε, να υπάρχει εξαρτημένη σχέση εργασίας με τη μεσολάβηση ή τη συναίνεση γιατρών των κλινικών. Στις περιπτώσεις που οι ασθενείς χρειάζονταν επέμβαση, δεν συμμετείχε ο ίδιος στα χειρουργεία, όμως έδινε το «παρών» κατά την εισαγωγή τους στα νοσοκομεία και κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της ομάδας των γιατρών, όπως και στο εξιτήριο. Οι «υπηρεσίες» του στοίχιζαν μια περιουσία και σε πολλές περιπτώσεις εισέπραττε επιταγές, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τρίτων προσώπων. Μία από αυτές, μάλιστα, βρέθηκε στα χέρια του ιδιοκτήτη της σχολής όπου φοιτούν τα παιδιά του!

Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της δράσης του 47χρονου άρχισε όταν αναζήτησε συνεργασία με γνωστή κλινική στο κέντρο της Αθήνας και συστήθηκε στον υπεύθυνο ως νευροογκολόγος, με έδρα την Ελβετία και ανιψιός γνωστού εφοπλιστή, με πατέρα αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας. Φέρεται, μάλιστα, ότι ισχυρίστηκε πως διατηρεί σπίτι στο Λαγονήσι και ότι η σύζυγός του είναι κόρη άλλου γνωστού εφοπλιστή.

Όταν, όμως, του έγινε πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό της κλινικής, ο 47χρονος αρνήθηκε, υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να έχει επαφή με την… Εφορία κι έτσι δεν αναζητήθηκαν ποτέ τα πιστοποιητικά του. Ο υπεύθυνος της κλινικής, που έκανε τέσσερις επεμβάσεις σε ασθενείς του 47χρονου, δεν άργησε να ανακαλύψει ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού διαπίστωσε πως ο… διακεκριμένος γιατρός δεν ήξερε καν να αποστειρώνει τα χέρια του!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...