Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

«Γιατρός» χωρίς ιερό και όσιο! Πώς ο «Νίκος Κόντος» κατάφερε να εισχωρήσει στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών στο Πήλιο!

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ο 47χρονος γιατρός «μαϊμού», που κατόρθωσε να εξασφαλίσει την τυφλή εμπιστοσύνη μιας άτυχης καλόγριας, η οποία άνοιξε εν αγνοία της τις πύλες του μοναστηριού και την πρόσβαση στο ποίμνιο στον επαγγελματία απατεώνα!

Ο αθεόφοβος ψευτογιατρός από την… Ελβετία προσέγγισε την καλόγρια της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών στο Πήλιο, η οποία το 2016 είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι. Πουλώντας της… φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ο «Νίκος Κόντος» κατάφερε να την πείσει για την επιστημονική του αυθεντία και η μοναχή εναπόθεσε σε εκείνον κάθε ελπίδα για να ξεπεράσει την αρρώστια της.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πασίγνωστη κλινική των βορείων προαστίων, με την καλόγρια όχι μόνο να πείθεται από τη μέθοδό του, αλλά να την ακολουθεί για τουλάχιστον δύο χρόνια, διακόπτοντας κάθε άλλου είδους ιατρική θεραπεία. Στην περίπτωσή της, ο «ψευτογιατρός» της χορήγησε σειρά από συμπληρώματα διατροφής, βιολογικές τροφές και σκευάσματα υγρής μορφής σε μπουκάλια με δοσομετρητή, ενώ η συμπτωματική βελτίωση της υγείας της αποτέλεσε για εκείνον το καλύτερο όχημα για να επεκτείνει την εγκληματική του δράση και σε βάρος άλλων μελών του μοναστηριού αλλά και πιστών!

Κι αυτό γιατί η άτυχη μοναχή, βέβαιη ότι το θαύμα της υγείας της οφείλεται στην ευεργετική θεραπεία που της συνέστησε ο 47χρονος, δεν άργησε να τον συστήσει παντού, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια!

Αποτέλεσμα ήταν ο «ψευτογιατρός» να αναλάβει ως θεράπων ιατρός και άλλες καλόγριες της μονής, οι οποίες αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας αλλά να αποκτήσει και πρόσβαση σε πλήθος πιστών, καθώς εκείνες τον διαφήμιζαν σε κάθε πονεμένη ψυχή που έτρεχε να προσευχηθεί για την υγεία της και των δικών της ανθρώπων. Σύμφωνα με τη δικογραφία, μάλιστα, από το συγκεκριμένο γυναικείο μοναστήρι στο Πήλιο, ο Κόντος κατάφερε να ξεγελάσει τουλάχιστον έξι καλόγριες, ενώ οι καταθέσεις τους ήταν εκείνες που συνέβαλαν καθοριστικά στην ταυτοποίησή του και στην αποκάλυψη της πλεκτάνης που είχε στήσει σε βάρος ανυποψίαστων ασθενών! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις καλόγριες είχε χειρουργηθεί από το πρόσωπο-κλειδί που ανακάλυψε τα εγκληματικά λάθη του ψευτογιατρού και στον οποίον η ίδια είχε αναφέρει πως ο θεράπων ιατρός της ήταν ο «Νίκος Κόντος».

Σήμερα ο 47χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, ενώ καθοριστική για την έρευνα θεωρείται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στην αποκάλυψη και νέων θυμάτων του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...