Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Η 33χρονη δεν έπεισε την ανακρίτρια για την αρπαγή της Μαρκέλλας και προφυλακίστηκε

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα, οι οποίοι την έκριναν προφυλακιστέα!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα (αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο και πορνογραφία ανηλίκων) και δύο πλημμελήματα (προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο).

Η γυναίκα που τη Δευτέρα ζήτησε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί επικαλούμενη αδυναμία και ψυχολογική κατάρρευση οδηγήθηκε στις 11.30 χθες το πρωί στο γραφείο της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης από την πίσω πλευρά του κτιρίου, έχοντας καλυμμένο το κεφάλι της με κουκούλα και φορώντας χειροπέδες. Η απολογία της κράτησε σχεδόν δυόμισι ώρες και, όπως έγινε γνωστό, φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες που τη βαρύνουν.

«Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για τη Μαρκέλλα, σε καμία περίπτωση για ανήλικα παιδιά. Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα», είπε, μεταξύ άλλων, στην απολογία της η 33χρονη, όπως έκανε γνωστό με σχετική του ανάρτηση στο facebook ο συνήγορος υπεράσπισης Βασίλης Νουλέζας.

«Ετσι όπως την πήρα, έτσι θα την παρέδιδα (…) Ημουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις), σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. (…) Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη όταν διάβασα σε site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψή μου, πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ» είπε στην απολογία της η «κοκκινομάλλα».

Καταγγελία

Την ίδια στιγμή, οι δικηγόροι των δύο πλευρών, ο Αλέξης Κούγιας και ο Βασίλης Νουλέζας, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους μετά την καταγγελία του πρώτου ότι δέχθηκε πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού! Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης τον πλησίασε για να προτείνει να λήξει εξωδικαστικά το ζήτημα, προσφέροντας χρήματα στην οικογένεια της Μαρκέλλας.

«Μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε, και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο» ανέφερε ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας ότι στο μήνυμα που πήρε του προτάθηκε συνάντηση στη Βουλιαγμένη, όπου μένει.

«Εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, και μάλιστα είπα ότι, αν η οικογένειά της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής» είπε ο κ. Κούγιας μιλώντας στο Star και πρόσθεσε: «Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό. Με προσβάλλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα».

Διάψευση

Από την πλευρά του, ο κ. Νουλέζας διέψευσε τον ποινικολόγο, δηλώνοντας μάλιστα «έκπληκτος» με τον συνάδελφό του. «Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κ. Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση, δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό» ξεκαθάρισε ο δικηγόρος της 33χρονης, εξηγώντας ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του. «Του ζήτησα να μην μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...