Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

70χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες του και όταν η μικρότερη παντρεύτηκε την εξέδιδε ο άνδρας της

Ακόμη και οι πιο διεστραμμένοι παιδεραστές και οι πιο απάνθρωποι μαστροποί θα κοκκίνιζαν με όσα συνέβαιναν πίσω από τους τοίχους του σπιτιού μιας οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, τα οποία ήρθαν στο φως έπειτα από έρευνα που άρχισαν οι Αρχές για την εξιχνίαση μιας υπόθεσης ασέλγειας.

Ο πατέρας ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και της ετεροθαλούς αδελφούλας της και, όταν η μικρή παντρεύτηκε για να γλιτώσει, έπεσε στα «νύχια» του επίσης αδίστακτου συζύγου της, που έγινε με τη βία μαστροπός της, ενώ «πότιζε» με ναρκωτικά τα παιδιά τους και εκτόνωνε πάνω τους τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Αρχικά, έπειτα από καταγγελίες, οι αστυνομικοί της Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης κλήθηκαν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση που έμοιαζε με ρουτίνα. Όμως όταν η έρευνα προχώρησε, αποκαλύφθηκε ένα δυσώδες πλέγμα ανωμαλίας και βίας, που ξεπερνούσε κάθε διεστραμμένη φαντασία! Πριν από περίπου 20 χρόνια, ο 70χρονος -σήμερα- πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά με τη χρήση σωματικής βίας την 29χρονη -σήμερα- κόρη του και την 39χρονη ετεροθαλή αδελφή της, όσο ήταν ανήλικες. Μάλιστα, στη συνέχεια ανέλαβε τη σκυτάλη της διαστροφής ο… γαμπρός του!

Μετά τον γάμο της με τον 42χρονο, η 29χρονη νόμιζε ότι θα άφηνε στο παρελθόν όσα βίωνε συστηματικά από τον ηλικιωμένο πατέρα της. Όμως έκανε μια ακόμη διαδρομή στην κόλαση, με οδηγό τον άνθρωπο που θεώρησε ότι θα την έκανε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή! Ο σύζυγός της αποδείχθηκε πιο βίαιος, καθώς την απειλούσε και τη χτυπούσε, ενώ ικανοποιούσε αγριότητα τις ορμές του πάνω στο κορμί της, μάλιστα έφτασε στο σημείο να την εξαναγκάζει να γίνεται σεξουαλικό εμπόρευμα και να εκδίδεται σε πελάτες που της έβρισκε ο ίδιος!

Υπό το καθεστώς του τρόμου και της βίας, η άτυχη γυναίκα πλάγιαζε με κάθε καρυδιάς καρύδι και «ακουμπούσε» τις εισπράξεις στον μαστροπό σύζυγό της. Ωστόσο, ο αδίστακτος 42χρονος δεν είχε εξαντλήσει τα ζωώδη ένστικτά του… Χτυπούσε αλύπητα τα δύο αγοράκια που είχε αποκτήσει με την 29χρονη, τα υποχρέωνε να καταναλώνουν ναρκωτικά και αλκοόλ (!) και μάλιστα -σύμφωνα με τη δικογραφία- ασελγούσε και σε βάρος ενός εκ των δύο!

Οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν την πρωτάκουστη αυτή υπόθεση με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων συνεργάστηκαν με ειδικούς ψυχολόγους των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης και άρχισαν να συνθέτουν το παζλ.

Έτσι σχημάτισαν μια ογκωδέστατη δικογραφία σε βάρος του 70χρονου πατέρα και του 42χρονου γαμπρού του, με κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και μεταχείριση ανηλίκου και την υπέβαλαν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σήμερα, η 29χρονη και τα παιδιά της ζουν σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον, ενώ ο πατέρας και ο γαμπρός θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...