Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Στο σκαμνί σάτυρος καθηγητής στην Ρόδο

Για πλατωνικό (!) έρωτα κάνει λόγο ο 52χρονος! Όλα έγιναν συναινετικά, υποστηρίζει η ανήλικη.

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί εμβρόντητη τις εξελίξεις με τις ανάρμοστες σχέσεις εκπαιδευτικών με ανήλικες μαθήτριες στην Ηλιούπολη και την Ερέτρια, ακόμη ένας 52χρονος συνάδελφός τους από τη Ρόδο που φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Η υπόθεση που συγκλόνισε τον περασμένο Νοέμβριο την κοινωνία του νησιού ήρθε ξανά στο προσκήνιο, καθώς ο κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικης και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους παραπέμφθηκε σε δίκη με απευθείας κλήση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου. Ταυτόχρονα, έχει παραπεμφθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για αναξιοπρεπή ή ανάρμοστη ή ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας.

Φιλήθηκαν

Στο πλαίσιο της προανάκρισης είχε γίνει ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης, η οποία έδωσε και κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου. Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ή στοιχεία που υποδηλώνουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές. Ωστόσο, στην αρχική κατάθεσή της η ανήλικη υποστήριξε ότι τον Σεπτέμβριο του 2018 φιλήθηκε με τον εκπαιδευτικό και ότι από τον Απρίλιο του 2019 διατηρούσαν πλέον ερωτική σχέση. Η 14χρονη τόνισε ότι είχε εκφράσει επανειλημμένως την άρνησή της για τη συνέχεια της σχέσης. Σε νέα της κατάθεση, όμως, ανασκεύασε μερικώς τα λεγόμενά της τονίζοντας ότι αυτά που έγιναν μεταξύ εκείνης και του εκπαιδευτικού έγιναν με την απόλυτη συναίνεσή της, ενώ παράλληλα δήλωνε ότι δεν επιθυμεί τη δίωξη του 52χρονου.

Από την πλευρά του, στο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του ο εκπαιδευτικός αρνήθηκε όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, ενώ πρόσθετε ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στη θέλησή της.

Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της, ενώ οποιαδήποτε πράξη κι αν τελέστηκε, αυτή έγινε μετά τη συμπλήρωση του 13ου έτους της ηλικίας της.

Ξυλοδαρμός

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία ένα φθινοπωρινό βράδυ του περασμένου Νοεμβρίου, όταν η 14χρονη επέστρεψε σπίτι μαζί με τους γονείς της. Εκεί την περίμενε ο κατηγορούμενος που είχε μπει παράνομα στον περιφραγμένο χώρο της οικίας και μόλις την αντίκρισε, της είπε «γύριζες έξω».

Όταν ο 49χρονος πατέρας της ανήλικης του ζήτησε τον λόγο, εκείνος δεν δίστασε να του επιτεθεί, χτυπώντας τον στα χέρια και στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού, μάλιστα, ομολόγησε στους γονείς της κοπέλας ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη τους και πως οι δυο τους διατηρούν σχέση! Έντρομη η μητέρα της 14χρονης ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και συνέλαβαν τον 52χρονο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...