Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Οι Αρχές ερευνούν με ποιον συνομίλησε η 16χρονη από τα Τρίκαλα όταν ο αστυνομικός την άφησε κοντά στο σπίτι της

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 16χρονης Μαρίας στα Τρίκαλα, με την Αστυνομία να αναζητά μέσα από καταθέσεις «σκιές» του παρελθόντος, βάζοντας μεταξύ άλλων στο μικροσκόπιο ένα περιστατικό βίας που φέρεται ότι είχε καταγγείλει η άτυχη ανήλικη.

Οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν για ποιον λόγο βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία τα ξημερώματα της Τετάρτης, με ποιους είχε έρθει σε επαφή νωρίτερα και με ποια άτομα είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες μέσω social media.

«Φως» σε αυτά θα ρίξει η άρση του απορρήτου επικοινωνιών, από την οποία θα διαπιστωθεί με ποιον μίλησε η 16χρονη αμέσως όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο του 27χρονου αστυνομικού κοντά στο σπίτι της, λίγες ώρες προτού χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία, που σήμερα οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία της, ήταν πολύ ερωτευμένη με τον 27χρονο και, όπως κατέθεσε ο ίδιος, όντως συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ. Το ραντεβού τους κράτησε λίγα λεπτά και η μαθήτρια επέστρεψε στο σπίτι της συνοδευόμενη από τον αστυνομικό, αλλά χωρίστηκαν λίγο προτού φτάσει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας Τρικάλων, ο νεαρός άνδρας έχει άλλοθι, καθώς καταγράφηκε καθαρά από σταθερή κάμερα της γειτονιάς της Μαρίας ότι την άφησε στο σπίτι της στις 3.15 τα ξημερώματα και έφυγε. Από την ίδια κάμερα φαίνεται ότι στη συνέχεια η 16χρονη απάντησε σε κλήση στο κινητό της, όμως, αντί να μπει στο σπίτι, έκανε στροφή και έφυγε. Η Αστυνομία αναζητά την ταυτότητα του προσώπου που τηλεφώνησε στη μαθήτρια και ερευνά τι μπορεί να είπαν που την έκανε να φύγει.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, έδειξε «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος, συμβατές με πτώση εξ ύψους». Οι γονείς της ζητούν να ληφθούν αποτυπώματα από τη σκαλωσιά της εκκλησίας στην οποία φέρεται ότι σκαρφάλωσε η 16χρονη.

Στο μεταξύ, η ξαδέλφη της Μαρίας, που το μοιραίο βράδυ συνόδευσε τη 16χρονη στο ραντεβού της με τον αστυνομικό, είπε: «Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Τη ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Μίλησαν στο τηλέφωνο και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ πού είσαι; Εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που ήρθε αυτός, εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω» είπε η κοπέλα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής επισκέφτηκε με τη συνεργάτιδά του το σημείο θανάτου της 16χρονης για να κάνουν αυτοψία, ενώ ζήτησαν για λογαριασμό των γονέων να γίνει έρευνα στα βιβλία συμβάντων, ώστε να δουν αν το παιδί τους είχε κάνει καταγγελία για ξυλοδαρμό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...