Λουκέτο στους τέσσερις από τους πέντε οίκους ανοχής του νομού Ηρακλείου

Ημέρες μεγάλης… στέρησης περιμένουν τους λάτρεις του αγοραίου έρωτα στο Ηράκλειο, καθώς η Αστυνομία έβαλε λουκέτο και στους τελευταίους τέσσερις οίκους ανοχής, από τους συνολικά 17 που λειτουργούσαν παράνομα από το 2014!

Πλέον, μονάχα ένα σπίτι του έρωτα απομένει σε ολόκληρο τον νομό για να εξυπηρετεί τους φανατικούς του πληρωμένου σεξ, οι οποίοι είχαν… καταπιεστεί και από την καραντίνα, καθώς οι ιδιοκτήτες του είναι και οι μοναδικοί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας από την τοπική δημοτική Αρχή.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων που διενεργήθηκαν προχθές διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το cretalive.gr, ότι οι εν λόγω επιχειρήσεις, οι οποίες σφραγίστηκαν, βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία, παρόλο που δεν διέθεταν άδεια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι έξι υπεύθυνοι, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμος.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Ηράκλειο «ξεμένει» από οίκους ανοχής. Το 2018 η Δημοτική Αστυνομία είχε κλείσει τα τέσσερα «σπίτια» που λειτουργούσαν εκείνη την εποχή, επικαλούμενη απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου, με την οποία είχε απορριφθεί το αίτημα των ιδιοκτητών τους για προσωρινή αναστολή του σφραγίσματός τους.

«Στόχος μας δεν ήταν να κλείσουν οι οίκοι ανοχής. Επειδή το νέο νομοθετικό πλαίσιο είναι πολύ αυστηρό, ως δημοτική Αρχή προτείναμε κάποιες τροποποιήσεις, οι οποίες υπερψηφίστηκαν το καλοκαίρι στο δημοτικό συμβούλιο και εστάλησαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Ωστόσο, η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου μάς υποχρεώνει να ακολουθήσουμε τον νόμο» είχε δηλώσει τότε ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1999, όταν, δηλαδή, ψηφίστηκε ο νόμος για την άδεια χρήσης και λειτουργίας οικημάτων εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων, έχει εκδοθεί μόνο μία άδεια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και αυτή χορηγήθηκε μόλις τον περασμένο Μάρτιο! Ουσιαστικά, όλο αυτόν τον καιρό οι οίκοι ανοχής λειτουργούσαν παράνομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...