Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

«Σαφάρι» στη Μύκονο! Έγινε και η πρώτη σύλληψη! «Τσίμπησαν» ενοικιαστή βίλας  που είχε διοργανώσει ξέφρενο γλέντι με  πλήθος καλεσμένων

Μια μέρα μετά την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο νησί, κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. βγήκαν για «κυνήγι» σε μπαρ και privé πάρτι που δεν τηρούν τους κανονισμούς.

Δεν… χαμπαριάζει από μέτρα το «γαλατικό χωριό» της Μυκόνου, καθώς μόλις μία μέρα μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που άναψε το «πράσινο φως» για μπαράζ ελέγχων στις κοσμικές βίλες του νησιού στις οποίες διοργανώνονται τα privé πάρτι, ήρθε και η πρώτη σύλληψη!

Κλιμάκια αστυνομικών σάρωσαν το νησί και έκαναν στοχευμένους ελέγχους σε περίπου 15 κέντρα και beach bars, αλλά και σε πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες μετατρέπονται σε clubs για να μπορούν οι καλεσμένοι που πλήρωσαν αδρά για τη συμμετοχή τους να βρίσκονται στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς τους περιορισμούς των καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ενοικιαστή μιας πολυτελούς βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους που αναζητούσαν με προσμονή ένα ξέφρενο πάρτι, χωρίς να νοιάζονται για την υγεία τη δική τους και των υπολοίπων.

Οι γείτονες ήταν που υπέφεραν από τα ντεσιμπέλ της έντονης μουσικής, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς που έσπευσαν να κάνουν έλεγχο στη βίλα και διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη ένα ξέφρενο πάρτι με πλήθος καλεσμένων. Έτσι, ζήτησαν από τον ενοικιαστή να βγει από το σπίτι, καθώς δεν είχαν ένταλμα εισόδου και τον συνέλαβαν για διατάραξη κοινής ησυχίας. Οι περιορισμοί στα καταστήματα «γέννησαν» το φαινόμενο των ιδιωτικών πάρτι. Ενοικιαστές πολυτελών κατοικιών διοργανώνουν πάρτι, δήθεν μόνο για φίλους.

Στην πραγματικότητα, όμως, οι «οικοδεσπότες» κερδίζουν έναν πακτωλό χρημάτων μέσα σε μια βραδιά, εκμεταλλευόμενοι τους αφηνιασμένους για ολονύχτια γλέντια επισκέπτες του νησιού, που πληρώνουν τρελά ποσά ως αντίτιμο εισόδου.

«Μπίζνα»

Υπολογίζεται ότι κάθε εβδομάδα διοργανώνονται στο νησί των ανέμων τρία με τέσσερα πάρτι. Οι καλεσμένοι μπορεί να φτάνουν και τους 1.000, ενώ το εισιτήριο -που, φυσικά, είναι «μαύρο» χρήμα- αρχίζει από τα 150 και φτάνει ακόμα και τα… 1.500 ευρώ!

Μάλιστα, στην «μπίζνα» μπήκαν και διοργανωτές πάρτι από κοσμοπολίτικα θέρετρα της Μεσογείου, που γνωρίζουν πώς να διαφημίζουν το event μέσα από κοινωνικά δίκτυα και εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας σε επιλεγμένο κοινό, που έχουν «ψαρέψει» κράχτες σε γνωστά στέκια του νησιού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...