Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον ρόλο της πατρότητας προχώρησε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Madame Figaro Κύπρου, όπου μίλησε ανοιχτά για το πώς ο ερχομός της κόρης του, Μιράντας – Βασιλικής, άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα και την κοσμοθεωρία του.

«Η γέννηση της κόρης μου με έκανε να αναθεωρήσω τα πάντα. Μαζί της γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα και μία σύνδεση που δεν περιγράφεται με λέξεις. Ένιωσα μέσω αυτής να επιστρέφω στην πρώτη αθωότητα των παιδικών χρόνων», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.
Και πρόσθεσε: «Και όσο μεγαλώνει και σιγά σιγά ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της, τόσο πιο μοναδικό γίνεται αυτό το ταξίδι. Τώρα πια λέω πως υπάρχει ο Ανδρέας πριν από το μωρό και ο Ανδρέας μετά από αυτό. Η Μιράντα – Βασιλική με έκανε να δω τη ζωή πολύ διαφορετικά. Έθεσα άλλες προτεραιότητες, απέκτησα νέα κίνητρα και, κυρίως, μία νεανική ενέργεια και δυναμική. Η γέννησή της με αναδιαμόρφωσε ως άνθρωπο».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









