Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ερευνούν για συνεργό της «μαύρης χήρας»

❱❱ Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για τις 30 Ιανουαρίου! Ελέγχεται αν στη δολοφονία του καπετάνιου είχε ανάμειξη αδελφικός φίλος τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Δύο χρόνια μετά την επιβολή ισόβιας κάθειρξης στη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της Θανάση Λάμπρου τον Δεκέμβριο του 2014, η Δήμητρα Βούλγαρη κάθισε χθες ξανά στο εδώλιο του Εφετείου Ναυπλίου. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης-θρίλερ πήρε αναβολή για τις 30 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, διεξάγεται έρευνα αναφορικά με την ανάμειξη του αδελφικού φίλου του αδικοχαμένου καπετάνιου, στην αυλή του σπιτιού του οποίου, στην Κοιλάδα Αργολίδας, βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος καπετάνιος στις 8 Δεκεμβρίου 2014, έχοντας δίπλα του ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 23 εκατοστών.

Εδώ και μήνες έχουν διαβιβαστεί αντίγραφα της δικογραφίας στον εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικής ευθύνης ή συμμετοχής του στη δολοφονία, καθώς έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεσή του σχετικά με το τι ακριβώς έκανε τη μοιραία ημέρα.
Ο θάνατος του Θανάση Λάμπρου είχε αρχικά παρουσιαστεί από τη σύζυγό του ως αυτοκτονία. Ομως, η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος.

Ετσι, η -41χρονη σήμερα- Δήμητρα Βούλγαρη, που έχει αποκτήσει μία 14χρονη κόρη με τον άτυχο ναυτικό, άρχισε να παριστάνει την τεθλιμμένη χήρα που αναζητούσε τους δολοφόνους του άντρα της! Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να πάει και στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη! Σε άλλη τηλεοπτική συνέντευξη είχε ισχυριστεί ότι θα έφτανε ακόμα και στο… φεγγάρι για να βρει τους φονιάδες!

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2015, ύστερα από κατάθεση 16 ωρών, η Δήμητρα Βούλγαρη «έσπασε», ομολογώντας την ενοχή της και ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος του 42χρονου ήταν ατύχημα που έγινε πάνω σε έναν καβγά μεταξύ τους. Ομως, οι δύο πυροβολισμοί είχαν χρονική απόσταση σχεδόν 30 δευτερολέπτων, πράγμα που, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταρρίπτει τον ισχυρισμό για ατύχημα κατά τη διάρκεια πάλης.

Στοιχείο «κλειδί» αποτέλεσε η κατάθεση αυτήκοου μάρτυρα, σύμφωνα με τον οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν από τους πυροβολισμούς ο άτυχος ναυτικός φώναζε και έβριζε, ενώ μια γυναίκεια φωνή μιλούσε έντονα και έκλαιγε. Πάντως, η Δήμητρα Βούλγαρη ακόμη και σήμερα υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα μιας καλοστημένης πλεκτάνης, καθώς, όπως λέει, δεν είχε κίνητρο για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...