Εριξαν χειροβομβίδα στη ΔΟΥ Γλυφάδας

Βρέθηκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της ΔΟΥ Γλυφάδας την ώρα που ήταν γεμάτη κόσμο.

Από τύχη γλίτωσαν δεκάδες ανυποψίαστοι συναλλασσόμενοι που διεκπεραίωναν χθες το μεσημέρι τις φορολογικές τους υποθέσεις στη ΔΟΥ Γλυφάδας χωρίς να φαντάζονται ότι στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του κτιρίου υπήρχε μια χειροβομβίδα, και μάλιστα απασφαλισμένη!


Ηταν  λίγο μετά τις 14.00 όταν το συνεργείο καθαρισμού της εφορίας ανακάλυψε το επικίνδυνο πολεμικό υλικό και, όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε πανικός. Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να φθάσουν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες εκκένωσαν το κτίριο.


Ανδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών διαπίστωσαν πως η χειροβομβίδα δεν είχε περόνη και μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή! 


Πυροτεχνουργοί του Στρατού προκάλεσαν ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να απενεργοποιήσουν τη χειροβομβίδα, που μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου εξετάζεται από τους ειδικούς για τυχόν ύπαρξη δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενημερώνεται και η Αντιτρομοκρατική.


Ο χρόνος που ρίχτηκε στην μπαλκονόπορτα παραμένει άγνωστος και έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η χειροβομβίδα να πετάχτηκε εκεί λίγη ώρα προτού τη  βρουν οι καθαρίστριες.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Αλεξάνδρα Ούστα: «Έχασα τέσσερις δικούς μου και έγινα ξινή, κακιά και αγενής»

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο vidcast...

Το όνομα του Μανίκα στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ; Τι λέει ο δικηγόρος του

Το όνομα του Γιώργου Μανίκα φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα εξαπάτησης ΕΦΚΑ. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε εις βάρος 22 συλληφθέντων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που φέρεται να δρούσε μέσω εικονικών εταιρειών και πλαστών τιμολογίων.

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...