Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Δευτέρα 23/12/2013


ΚΡΙΟΣ: Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούργιο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε πάνω του, μετρήστε τα υπέρ και τα κατά, γιατί το μόνο που δεν σας χρειάζεται είναι να μπλέξετε σε μια σχέση που θα αναστατώσει τη ζωή σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δεν θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας. Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να περνάτε όμορφα στην καθημερινή σας ζωή. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη γίνει η σχέση σας πεδίο μάχης. Οσο και αν σας ξενίζει η λέξη, το παν για να κρατηθεί ο δεσμός σας είναι η αυτοπειθαρχία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας. Για να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ζητήστε τη βοήθεια στενού σας συνεργάτη.


ΛΕΩΝ: Στηριχτείτε στην πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση. Εάν νιώθετε μπερδεμένοι αλλά θέλετε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, αποφασίστε ένα ταξίδι. Οργανώστε και βάλτε σε τάξη κάποιες σκέψεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σας. Επειδή έχετε ανάγκη τις δημόσιες σχέσεις, φροντίστε να μη γίνεστε αντικοινωνικοί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν σήμερα χαλάσει μια παλιά σας συνεργασία, το μόνο που θα φταίει θα είναι τα νεύρα σας. Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε.


ΖΥΓΟΣ: Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη έμπνευση. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμα και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αποφασίσετε να ανοιχτείτε επαγγελματικά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη μια προσπαθείτε να ενισχύσετε αρκετούς από τους τομείς της ζωής σας και από την άλλη θα σας βάζουν τρικλοποδιές. Βέβαια, εσείς στα δύσκολα γίνεστε περισσότερο μαχητικοί, δραστικοί και παραγωγικοί, οπότε τα εμπόδια που θα εμφανίζονται δεν θα είναι ικανά να κάμψουν το ηθικό σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι περιορισμοί που θα έχετε θα είναι ανάλογοι των επιτυχιών σας και έτσι δεν θα χάνετε τις ισορροπίες σας. Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε εντατικότερα με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα οικογενειακά σας θέματα. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε, όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που θα υπάρχουν αντιθέσεις και προστριβές με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεν θα είναι και τόσο καλή. Καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για κανέναν τομέα της ζωής σας, ούτε να προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ: Πολλά πράγματα στη ζωή σας θα αλλάξουν και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά και τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να φοβηθείτε τίποτα. Μάλλον οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση, ενώ κάποιες από αυτές καταλήγουν να είναι βασανιστικές.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...