Αγαπημένη όλων η Μπούλοκ

Η διάσημη ηθοποιός και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ οι μεγάλοι νικητές των φετινών People’s Choice Awards.

Στο αμιγώς διαγωνιστικό κομμάτι των φετινών People’s Choice Awards αδιαμφισβήτητοι νικητές ήταν η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, οι οποίοι έφυγαν με τρία βραβεία έκαστος. Ωστόσο στον ανεπίσημο backstage διαγωνισμό για… το καλύτερο ντεκολτέ η μάχη δόθηκε στήθος με στήθος ανάμεσα στην παρουσιάστρια του event Χάιντι Κλουμ και την πρωταγωνίστρια του «Trophy Wife», Μαλίν Ακερμαν.


Η Μπούλοκ απέσπασε το βραβείο αγαπημένης ηθοποιού του κινηματογράφου, αγαπημένης δραματικής, αλλά και κωμικής ηθοποιού για τους ρόλους της στο «Gravity» και το «The Heat», αντίστοιχα, με το «Gravity» να κατακτά και το βραβείο αγαπημένης ταινίας του κοινού.


Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο το 2013 (έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας εξαιτίας της ενασχόλησής του με την υποκριτική), πήρε μεταξύ άλλων το βραβείο για το αγαπημένο άλμπουμ, ενώ η εγκυμονούσα Ντρου Μπάριμορ παρέδωσε στον Ανταμ Σάντλερ το βραβείο αγαπημένου κωμικού ηθοποιού για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αντιθέτως, βραβεύτηκε για πρώτη φορά στον θεσμό των αμερικανικών βραβείων κοινού στην κατηγορία αγαπημένου ποπ καλλιτέχνη και εντυπωσίασε με την ιδιαίτερα κομψή της εμφάνιση.


Στο πλευρό της είχε τον σύντροφό της Αβερατζ Ντέιβ, ο οποίος χειροκρότησε θερμά και τον πρώην της Τίμπερλεϊκ στις εμφανίσεις του επί σκηνής. Εκείνος, από την πλευρά του, αν και άλλη μία φορά δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του Τζέσικα Μπιελ, θυμήθηκε να την ευχαριστήσει στον λόγο του.


Στους βραβευθέντες συγκαταλέγονται ακόμα η Ελεν ντε Τζένερις που κέρδισε το βραβείο αγαπημένης παρουσιάστριας, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που απέσπασε το βραβείο αγαπημένου ήρωα δράσης για το «Iron Man 3», αλλά και η Τζένιφερ Χάντσον για το φιλανθρωπικό της έργο.



ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»