Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

14 χρόνια για τον Στέφανο του «Mission»

Επεισόδια μετά τη δικαστική απόφαση που αφήνει ελεύθερο τον Κοκολογιάννη για το διπλό φονικό στην Κρήτη.

Μέσα σε κλίμα έντασης έπεσε χθες στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου η αυλαία της δίκης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία, το καλοκαίρι του 2011, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη. Μετά από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη και οκτώ έτη τον 53χρονο κρεοπώλη Γιώργο Κοκολογιάννη, που πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο άνδρες, ενώ επέβαλε συνολικά 14 έτη κάθειρξη με αναστολή στην έφεση στον αδελφό του, Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του και τη νίκη του στο reality «Mission».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης κατηγορείται ότι μετά το διπλό φονικό επιχείρησε να σκοτώσει τον πατέρα του άτυχου Πρίαμου Ξυδάκη. Παράλληλα, αποφασίστηκε η διαρκής στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του 53χρονου κρεοπώλη, για τον Στέφανο Κοκολογιάννη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για δύο χρόνια, ενώ η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη, με την προϋπόθεση ότι κάθε αρχή του μήνα θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, αθώος κρίθηκε ο τρίτος αδελφός, Σπύρος Κοκολογιάννης, ο οποίος επίσης κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Στο άκουσμα της απόφασης ότι ο Στέφανος Κοκολογιάννης θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, στα δικαστήρια ξέσπασαν επεισόδια. Οι συγγενείς των δύο θυμάτων άρχισαν να φωνάζουν «αίσχος», ενώ κάποιοι πέταξαν και μπουκάλια στους αστυνομικούς. Η ένταση κορυφώθηκε όταν ισχυρή αστυνομική δύναμη προσπάθησε να βάλει στην αστυνομική κλούβα τον 53χρονο κρεοπώλη για να τον μεταφέρει στη φυλακή. Το μακελειό στον Προφήτη Ηλία σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2011 και στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει δεν έχουν λείψει οι εντάσεις και οι καταγγελίες για απειλές, εκφοβισμούς και άλλα περιστατικά, με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι έκρυθμο. Για το διπλό φονικό πάντως κατηγορείται και ο γιος του 53χρονου κρεοπώλη, η δίκη του οποίου έχει οριστεί για τον Απρίλιο.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα