Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου, 2025

Αναβλήθηκε η δίκη του γιου Μάλαμα για τον Απρίλιο

Αναβλήθηκε χθες για τον ερχόμενο Απρίλιο η δίκη του μουσικού Γιάννη Μάλαμα, για τις... κουτουλιές και τις απειλές σε αστυνομικούς.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αντιξοότητες γύρω από τα εργασιακά σας θέματα...

Ελληνίδα παρουσιάστρια παντρεύεται σήμερα στη Γλυφάδα

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Η ίδια είχε αποκαλύψει την υπογραφή συμφώνου

Γενέθλια για τη Μαίρη Ραζή – Η τούρτα έκπληξη και η αποκάλυψη...

Η Μαίρη Ραζή είχε τα γενέθλιά της. Η καταξιωμένη ηθοποιός μεγάλωσε κατά έναν χρόνο και η ευτυχία της είναι μεγάλη καθώς τα έχει όλα.

«Πυροσβέστης» Λόρι Σάντσεζ

Ο τεχνικός του Απόλλωνα μιλά για τον ρόλο του στους πάγκους και για τη ζωή του στην Αθήνα.

«Αν σε ένα πράγμα είμαι καλός, αυτό είναι η… πυρόσβεση!» Ο Λόρι Σάντσεζ μιλά στην «Daily Mail» και δίνει στον εαυτό του τον ρόλο του «πυροσβέστη» για τις ομάδες που «καίγονται» για τη σωτηρία! Εξηγώντας πώς ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα και πώς έγινε η επιλογή του μεγαλομετόχου Σταμάτη Βελλή για τον πάγκο του Απόλλωνα, ο Αγγλος κόουτς τόνισε:


«Νομίζω ότι είδε το βιογραφικό μου και το ρεκόρ που έχω να κρατάω συλλόγους ψηλά. Ετσι σκέφτηκε ότι αυτό ήταν που έψαχνε. Ο ιδιοκτήτης χρηματοδοτεί τα πάντα μόνος του, οπότε είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον να παραμείνει η ομάδα και να αναπτυχθεί. Το 95% από τις δουλειές είναι να κρατήσεις τους συλλόγους έξω από τη… λάσπη». Μέχρι τώρα πάντως φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας της «ελαφράς ταξιαρχίας» έκανε καλή επιλογή. Με τον Σάντσεζ στην τεχνική ηγεσία η ομάδα της Ριζούπολης ανάσανε βαθμολογικά και δείχνει να παλεύει με αξιώσεις στη μάχη για την παραμονή.


Ο 54χρονος προπονητής, που ζει σε ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στην Κηφισιά, θυμάται την πρώτη του επαφή με την ελληνική πρωτεύουσα. Είχε έρθει πριν από 30 χρόνια στην Αθήνα, μαζί με τη σύζυγό του, όταν ακόμη ήταν φοιτητής (έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Loughborough, ενώ την ίδια εποχή αγωνιζόταν στη Ρέντινγκ).


«Είχε τρομερή κίνηση στους δρόμους. Αλλά από το 2004 και έπειτα οι υποδομές βελτιώθηκαν πολύ. Δεν θέλετε να ξέρετε πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη χώρα. Τρανή απόδειξη είναι ότι σε κάθε μισό μίλι βλέπεις πολλά κλειστά καταστήματα και γραφεία» συμπλήρωσε.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Η Μπέτυ Βαλάση μπήκε σε οίκο ευγηρίας – Την είδα και δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε»

Η Μπέτυ Βαλάση πλέον βρίσκεται σε γηροκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Buongiorno» έκανε την αποκάλυψη.

Εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η Φαίη Σκορδά αναζητά τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσίαζε από την εκπομπή «Buongiorno» και η Φαίη Σκορδά εξήγησε πως δεν έχει νέα του και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του.

Καβγάς Στεφανίδου – Τσουρού: Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον ΣΚΑΙ

Λίγο έλειψαν να «ρίξουν» τα πλατό στον Σκάι με...

Έντονη αντιπαράθεση Τουμασάτου – Μελέτη στα social media: «Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήρθε σε αντιπαράθεση με την Ελεονώρα Μελέτη στα social media. Τι συνέβη;

Το ταξίδι της Παλιοσπύρου στο Λονδίνο για ειδική θεραπεία και το μήνυμά της προς τον υπουργό Υγείας

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου βρέθηκε προχθές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς ο «γολγοθάς» για εκείνη δεν έχει τελειώσει πέντε χρόνια

Η «προδοσία» της Άντζελας Γκερέκου στην Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Άντζελα Γκερέκου «πρόδωσε» την Όλγα Κεφαλογιάννη, επιλέγοντας να...

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Σρόιτερ: «Μετά από 16 χρόνια δεν παίρνεις διαζύγιο εύκολα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για την καριέρα, την ηλικία