«Κόκκινο Ποτάμι»: Ο «πελαργός» έφερε μπέμπη στον Λάμπρο Κτεναβό και τη σύντροφό του Ειρήνη Ψυχράμη

Baby boom για ηθοποιό της σειράς «To κόκκινο ποτάμι». Ο Οσμάν, από το δημοφιλές σίριαλ του Open, κατά κόσμον Λάμπρος Κτεναβός, έγινε πατέρας για πρώτη φορά από τη σύντροφό του Ειρήνη Ψυχράμη, επίσης ηθοποιό στη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» και πάλαι ποτέ μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Hi-5. Ο καρπός του έρωτά τους είναι αγοράκι και ήρθε στη ζωή την Κυριακή, γεμίζοντας ευτυχία τους γονείς και τις οικογένειές τους. Ο χαρούμενος πατέρας, μάλιστα, ανέβασε στο Ιnstagram μία φωτογραφία με το πατουσάκι του νεογέννητου και την ταυτότητά του, γράφοντας: «Καλώς ήρθες».

Λάμπρος Κτεναβός

Ο Λάμπρος και η Ειρήνη είναι μαζί έναν χρόνο και η εγκυμοσύνη δεν συμπεριλαμβανόταν στα σχέδιά τους, κάτι που έκανε γνωστό η ηθοποιός και τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο πρωινό του Star λίγους μήνες πριν. «Με τον Λάμπρο είχαμε γνωριστεί μέσω της δουλειάς, ήξερε και την αδελφή μου (σ.σ.: Αντιγόνη Ψυχράμη). Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά… Είμαστε έναν χρόνο μαζί. Η εγκυμοσύνη ήρθε πάρα πολύ νωρίς, αλλά αβίαστα. Το θέλαμε το μωρό και λέγαμε όταν έρθει, καλώς να ‘ρθει. Έκανα τεστ, βγήκε θετικό και έπαθα σοκ. Πήρα τηλέφωνο τον Λάμπρο και του είπα “Καλημέρα, είμαι έγκυος’’. Έμεινε άναυδος!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειρήνη Ψυχράμη

Όπως εξήγησε, μάλιστα, η είδηση για την… έλευση του «πελαργού» βοήθησε τη σχέση τους. «Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον μέσα από το μωρό» σχολίασε η Ειρήνη, η οποία λόγω της εγκυμοσύνης βγήκε για λίγο από το καστ του «Μην ψαρώνεις», αλλά θα επιστρέψει με τη βοήθεια ενός σεναριακού τρικ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.