Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Μαίρη Συνατσάκη: «Έκανα unfollow την Κατερίνα Καινούργιου γιατί ήμουν…»

Η Μαίρη Συνατσάκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster αναφέρθηκε στον λόγο που έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα του πατέρα Θεοφάνη για τους κρατουμένους

Σημαντική ευκαιρία για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κρατουμένων αλλά και για την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων, κατάλληλων για μετά την αποφυλάκιση, συνιστά το

Κατερίνα Καινούργιου: «Φούσκωσα μέσα σε λίγες μέρες μπήκα στον έκτο»

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή της με ένα κόκκινο φόρεμα και με φουσκωμένη αρκετά πλέον την κοιλίτσα της.

«Το 2025 είχε την ένωσή μας. Το “για πάντα μας”»

Παντρεύτηκε μέσα στο 2025 και η χρονιά που φεύγει ήταν σημαντική για εκείνον.

Κύκλωμα εμπορίας οργάνων άρπαζε παιδιά από σχολεία

Συνελήφθη ένα μέλος του αδίστακτου καρτέλ των Ναϊτων Ιπποτών.

Ενα βήμα πιο κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος που απάγει παιδιά για να αφαιρέσει και να πουλήσει τα όργανά τους έκαναν οι Αρχές του Μεξικού. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν ένα φερόμενο ως μέλος του αδίστακτου καρτέλ των Ναϊτών Ιπποτών, οι οποίοι βλέποντας τα κέρδη από το εμπόριο των ναρκωτικών να μειώνονται έχουν στραφεί στο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, στήνουν ενέδρα έξω από τα σχολεία και αρπάζουν τα ανυποψίαστα θύματά τους, τα οποία βάζουν αμέσως μέσα σε φορτηγά-ψυγεία και τα μεταφέρουν σε νοικιασμένα σπίτια, όπου έχουν φροντίσει να υπάρχει ο κατάλληλος ιατρικός εξοπλισμός προκειμένου να αφαιρέσουν τα όργανά τους.

«Εχουμε πολλούς μάρτυρες σε ανοιχτές υποθέσεις που κάνουν λόγο για ένα δίκτυο υπόπτων, οι οποίοι εντοπίζουν ανθρώπους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ιδίως παιδιά, και τους απάγουν» δήλωσε ο Καστελάνος Μπεσέρα από τη Γραμματεία Δημόσιας Ασφάλειας του κρατιδίου Μιτσοακάν λίγο μετά τη σύλληψη του 34χρονου Μανουέλ Πλανκάρτε Γκασπάρ. Ο Γκασπάρ, που τυγχάνει να είναι ανιψιός του Ενρίκε Πλανκάρτε Σόλις, αρχηγικού μέλους του μεξικανικού καρτέλ, συνελήφθη πριν από μερικές μέρες μαζί με έναν ακόμα ύποπτο μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες είχαν πάνω τους πολλά μετρητά και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, από την περσινή χρονιά υπάρχουν μαρτυρίες για απαγωγές παιδιών με στόχο το εμπόριο οργάνων. Μέλος των τοπικών ομάδων περιφρούρησης στο κρατίδιο Μιτσοακάν επιβεβαίωσε ότι είχαν διασωθεί στην περιοχή του αρκετά παιδιά, τα οποία είχαν εντοπιστεί κατά τη μεταφορά τους μέσα σε φορτηγά-ψυγεία. «Τα είχαν μέσα σε ψυγεία, σφιχτά τυλιγμένα με κουβέρτες. Ολα τα παιδιά ήταν από το ίδιο σχολείο» δήλωσε ο Χοσέ Μανουέλ Μιρέλες εξηγώντας ότι οι γονείς τους τους είχαν επιτρέψει να περάσουν μία μέρα στην παραλία, από όπου πιθανότητα απήχθησαν.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
spot_img







Μποζουκια Αθηνα