Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Πέμπτη 20/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς, όμως όσο περνάνε οι μέρες θα αρχίσετε να νιώθετε θαυμάσια. Χρησιμοποιήστε όλες τις τεχνικές σας για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μια φάση προσαρμογών σε καινούργια δεδομένα και η ημέρα είναι θαυμάσια για να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρόλο που κάποιες φορές είστε θαρραλέοι και κάποιες φορές όχι, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα από κακόβουλα άτομα που καραδοκούν. Οι επιφανειακές λύσεις δεν λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνιστάται να αποφύγετε τις υπερβολές και να διαλέξετε την ποιότητα αντί της ποσότητας. Το έτερόν σας ήμισυ βρίσκεται κοντά σε ένα νέο ξεκίνημα που θα του φέρει ευκαιρίες και μαζί του θα χαρείτε και εσείς.


ΛΕΩΝ
Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία στη ζωή, γιατί η ίδια σάς σπρώχνει να κάνετε γενικές αλλαγές που θα της δώσουν χρώμα και θα την ομορφύνουν αρκετά. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σίγουρα δεν θέλετε κάτι περισσότερο σήμερα, αφού τα πράγματα θα είναι ευχάριστα έως άκρως απολαυστικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και ο έρωτας θα σας χαμογελάει. Απαλλαγείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από άτομα που σας εκνευρίζουν.


ΖΥΓΟΣ
Οι αντιξοότητες στον συναισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ ενδέχεται ένας φίλος σας να σας προβληματίσει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του. Χαλαρώστε έστω για λίγο, καθώς το αδικαιολόγητο άγχος δεν σας βοηθάει σε τίποτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά καλή μέρα για μια σύντομη βόλτα που θα την απολαύσετε. Σε επαγγελματικά θέματα μη γίνεστε επιπόλαιοι και αδιάφοροι, αφού τώρα θα κριθούν σημαντικά θέματα για την οικονομική κατάστασή σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκτός του ότι θα νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα μπορέσετε με μεγάλη άνεση να διορθώσετε και τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα υπάρχουν στη ζωή σας. Η βελτίωση στον οικονομικό τομέα θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε δεσμευμένοι από υποχρεώσεις και κάποιους δύσκολους ανθρώπους, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρείτε μια άκρη στις υποθέσεις σας. Ετσι θα έχετε χρόνο για λίγη διασκέδαση με τους φίλους σας ή για μια βόλτα που θα σας ξεκουράσει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα αποτελέσει για εσάς εφαλτήριο για κατακτήσεις, όμως, αφού όλα έχουν το τίμημά τους, θα απαιτήσει από εσάς να το πληρώσετε προκαταβολικά. Θα αξίζει πάντως τον κόπο.


ΙΧΘΥΕΣ
Εχετε πολλή δουλειά και θα θέλατε να ξεκουραστείτε κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς όμως πρέπει να επωμιστείτε και άλλες ευθύνες. Μη σας ανησυχεί, θα τα καταφέρετε. Η σημαντική πρόοδος στα εργασιακά θέματα θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα σας αλλάξει τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...